Setari Cookie-uri

25+1 Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Programul „Danone pentru arta” a ajuns la a treia editie

Programul „Danone pentru arta”, initiat anul trecut de Danone Romania, a ajuns la a treia editie. Programul, ce are ca principal obiectiv promovarea tinerilor artisti din Romania, a continuat cu un nou concurs de pictura desfasurat in cadrul Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” din Bucuresti, cu tema „Emotie de Paste”. Cele patru lucrari castigatoare sunt temele felicitarilor trimise de compania Danone cu ocazia sarbatorii de Paste.

„Suntem foarte bucurosi ca programul a ajuns deja la a treia editie si ca reusim prin intermediul sau sa oferim tinerilor talentati din Liceul Tonitza posibilitatea de a-si promova lucrarile si de a-si dezvolta talentul. Programul este deja o traditie pentru Danone!”, a declarat Bogdan Ioachim, Director de Comunicare Nutritie si Stiinta la Danone Romania.

Citește și:

Cei 29 de elevi ai Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” care s-au inscris la concurs, au avut la dispozitie o luna de zile pentru realizarea unor lucrari cu tema “Emotie de Paste”. Juriul, alcatuit din reprezentanti Danone, a ales patru lucrari castigatoare, care au fost tiparite sub forma de felicitari si oferite de catre companie partenerilor sai cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

“Nicolae Tonitza este cel mai mare liceu de arte plastice din tara, cu peste 800 de elevi si performante deosebite obtinute la concursuri nationale si internationale. Si cea de-a treia editie a campaniei desfasurata in parteneriat cu Danone Romania a fost o reusita si suntem incantati ca am avut din nou posibilitatea de a pune in valoare creativitatea deosebita a acestor copii”, Profesor Liudmila Ionescu, Director adjunct al liceului.

Citește și:

Castigatorii acestui concurs sunt: Adelina Alessandra Blanaru, Beatrice Andreea Burada, Elena Daniela Oprea si Teodora Stefania Otulescu.

Liceul “N. Tonitza” a gazduit in data de 1 Aprilie vernisajul expozitiei lucrarilor participante la concurs si festivitatea de premiere a castigatorilor, care au fost premiati cu materiale pentru pictura. Toti participantii si profesorii acestora au primit genti frigorifice continand o varietate de produse Danone.

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.