Setari Cookie-uri

25+1 Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Lupta natural si definitiv impotriva candidozei

Zona intima trebuie protejata. Si pentru ca este cea mai sensibila, trebuie sa ii acorzi atentie sporita. Ai sau ai avut candidoza? Afla ca nu esti singura! Supranumita si boala florei vaginale, Candidoza nu iarta pe nimeni. Deoarece este o afectiune care se ia nu numai prin transmitere sexuala. Ci si in urma unui tratament agresiv cu antibiotice.
De asemenea, te poti alege cu candidoza de la toaletele publice, de pe urma neglijarii igienei intime sau dupa reprize de balaceala pe la stranduri si piscine. Chiar daca la inceput, boala nu este foarte agresiva si se poate trata usor, aceasta micoza revine ori de cate ori are ocazia. Si se agraveaza daca nu este tratata corespunzator. Ce este de facut? Secom iti propune un mix de suplimente pentru o vindecare completa. Goldenseal, Colostrum Prime Life si Jarro-Dophilus EPS – 3 solutii naturale. Goldenseal este denumit “antibioticul natural” si are efect antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar protejand in acelasi timp mucoasele organismului. Colostrum Prime Life echilibreaza sistemul imunitar si previne reaparitia infectiilor. Jarro-Dophilus EPS reduce manifestarile infectiilor si echilibreaza flora vaginala.
Fii cu zambetul mereu pe buze. Cu Goldenseal, Colostrum Prime Life si Jarro – Dophilus EPS. De la Secom. Le gasesti in farmaciile Dona si Sensiblu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.