Setari Cookie-uri

25+1 Noutati sanatoase

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Pasta de dinti Colgate Sensitive Pro-Relief

  • Calmeaza instantaneu durerea provocata de sensibilitatea dentara!
  • Are la baza tehnologia inovativa Pro-Argin, unica in lme, ce formeaza un strat mineral, bogat in calciu, care blocheaza durerea instantaneu!u
  • Folosita cu regularitate, asigura o protectie de lunga durata care actioneaza ca o bariera impotriva sensibilitatii!
  • Eficacitate dovedita clinic!

Prin aplicarea pastei de dinti direct pe zona sensibila a dintelui, se elimina instantaneu senzatia dee disconfort si durere specifica sensibilitatii dentare, iar periajul zilnic duce la calmarea de durata a acestei afectiuni.

Formula revolutionara a noii paste de dinti Colgate Sensitive Pro Relief are la baza tehnologia Pro-Argin care este diferita de alte tehnologii desensibilizante, pentru ca foloseste o combinatie speciala de arginina si un compus insolubil de calciu. Cercetarile arata ca arginina, un aminoacid, este un component natural al salivei cu efect protector, care ofera beneficii sanatatii orale. Moleculele de arginina ajuta la formarea unui strat mineral bogat in calciu pe suprafata dintilor, care sigileaza canaliculele si blocheaza transmiterea stimulilor care activeaza terminatiile nervoase, provocand durerea. De asemenea, stratul mineral rezista atacului acid, cum este cel provocat de anumite bauturi acide si cabogazoase.

Citește și:

Majoritatea pastelor pentru dinti sensibili doar amortesc durerea, dar Colgate Sensitive Pro-Relief actioneaza prin astuparea canalelor care duc la terminatiile nervoase ale dintilor sensibili si formeaza o bariera protectoare ce blocheaza durerea.
Alege noul Colgate Sensitive Pro-Relief pentru calmarea instantanee, cu efect de lunga durata a durerilor provocate de sensibilitatea dentara!

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.