Setari Cookie-uri

Expo Diabet

Cea de-a 3-a editie a Targului de Consiliere si Informare despre Diabet si Nutritie, EXPO DIABET 2008, isi deschide portile, in Capitala, pe 26 ianuarie 2008, cu incepere de la orele 10:00, la Palatul National al Copiilor.

Cea de-a 3-a ediie a Targului de Consiliere i Informare despre Diabet i Nutriie - EXPO DIABET 2008, ii deschide porile, in Capital, pe 26 ianuarie 2008, cu incepere de la orele 10:00, la Palatul Naional al Copiilor.

Evenimentul are drept scop contietizarea de ctre public a problemelor cauzate de bolile de nutriie i diabet i atragerea ateniei asupra modalitilor prevenirii afeciunilor ce in de lipsa unei alimentaii sntoase i de adoptarea unui stil de viaa neechilibrat.

EXPO DIABET 2008 se adreseaz bolnavilor de diabet i familiilor acestora, celor care au probleme de nutriie, dar i persoanelor care, indiferent de varst vor s se menin sntoase.

Vizitatorii EXPO DIABET 2008 vor avea posibilitatea s-i msoare, gratuit, glicemia, tensiunea, s-i calculeze indicele de mas corporal, sub supravegherea medicilor specialiti i s viziteze cele peste 30 de standuri cu produse sau servicii specifice care sa previn apariia diabetului sau s-l controleze corect cand acesta deja s-a instalat.

„Expo Diabet 2008 este o aciune care ii propune sa promoveze cele mai eficiente soluii in prevenirea bolilor de nutriie. La momentul actual, 5 % din populaia Romaniei sufer de diabet. Este un procent ingrijortor care ne oblig s tragem un semnal de alarm. Acest eveniment ofer specialitilor in domeniu, medici i farmaciti deopotriv, posibilitatea de a acorda consultan tuturor celor care sunt interesai de prevenirea acestor boli precum i celor care urmeaz o medicaie riguroas i un regim de via strict. ” a declarat Mirela Tanase, Director de Comunicare la City Pharma.

De asemenea, din cadrul evenimentului nu vor lipsi dotrile necesare pentru un control medical general efectuat de medicii Ambulantei Vipmed celor ce doresc s se informeze despre starea sntii lor. Persoanelor crora acest control le indic probleme de sntate vor fi indrumai ctre cabinete medicale specializate pentru efectuarea altor controale i analize amnunite.

Specialitii Sensiblu, prezeni la stand vor informa publicul despre produsele farmaceutice necesare (naturiste sau care in de medicin alopat) in prevenirea i controlul diabetului i vor consilia persoanele la care boala s-a instalat in funcie de tipul de diabet avut i de efectele pe care acesta le-a produs asupra organismului lor. De asemenea, specialitii Sensiblu vor ajuta vizitatorii s-i calculeze IMC-ul (indicele de mas corporal- instrument de evaluare a greutii corporale care se calculeaz plecand de la greutatea corporal i de la inlime) pentru a reduce riscul de apariie a unor boli legate de greutatea corporal mare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.