Setari Cookie-uri

O noua clinica privata

MedLife a inaugurat Hyperclinica Unirii, cea de-a doua clinica de mari dimensiuni din Bucuresti. MedLife continua astfel expansiunea puternica anuntata inca de anul trecut, odata cu deschiderea celui mai mare spital privat din Romania, Life Memorial, si a celui mai complex Centru privat de Medicina Materno-Fetala din tara.

În decembrie 2007, MedLife a deschis i Centrul de Medicin Materno-Fetal MedLife, primul centru de acest tip din ar care a integrat dotrile tehnologice medicale i specialitii necesari pentru a realiza diagnosticul prenatal (imagistic, genetic, imunologic), tehnicile de reproducere asistat, diagnosticul preimplantaional, precum i diagnosticarea principalelor afeciuni materne.

MedLife are 635 de angajai, dintre care peste 400 sunt medici i personal medical. În Bucureti, MedLife deine dou clinici de mari dimensiuni: Hypeclinica MedLife Grivia i Hypeclinica MedLife Unirii. În ar, MedLife ofer clienilor si aceleai servicii medicale prin intermediul celor 120 de clinici i centre medicale partenere din reeaua NetLife.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.