Setari Cookie-uri

Si tu le poti oferi o sansa pentru viata

Vodafone Romania si Asociatia REACT, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, Institutul National de Hematologie si Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, anunta lansarea celui mai amplu program national de donare de sange, O sansa pentru viata.

Vodafone Romania si Asociatia REACT, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, Institutul National de Hematologie si Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, anunta lansarea celui mai amplu program national de donare de sange, „O sansa pentru viata”.

Programul isi propune sa stimuleze donarea de sange in Romania, pentru a raspunde nevoii acute si in crestere de sange din spitalele romanesti. Astfel, programul cuprinde 4 sesiuni nationale de recoltare sangvina si o campanie de promovare a importantei donarii de sange pentru salvarea de vieti.

“Prin programul “O sansa pentru viata”, Vodafone Romania este alaturi de Asociatia REACT si Uniunea Nationala a Studentilor din Romania intr-o mare provocare, aceea de a convinge cat mai multi romani sa doneze sange. Aceasta campanie completeaza actiunile pe care compania noastra le sustine, alaturi de SMURD, Salvamont si Salvamar, in cadrul programului “Parteneriat pentru viata”, una dintre cele mai valoroase initiative de responsabilitate corporativa ale Vodafone Romania, pentru a raspunde necesitatilor comunitatii, aflate in situatii dificile. Campania “O sansa pentru viata” este o noua initiativa prin care ne-am propus sa continuam sustinerea proiectelor de sanatate”, a spus Liliana Solomon,
Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

„Majoritatea romanilor nu doneaza sange. Dintre cei care o fac, cei mai multi isi ajuta o ruda in suferinta. Constientizarea nevoii de sange se realizeaza, in majoritatea cazurilor, in momentul reducerii tragediei la propria persoana. Un program national de donare care sa imbunatateasca stocurile de sange din centrele de transfuzii din tara este, in primul rand, o sansa pentru viata”, a spus dr. Anca Stefan, Presedinte Executiv Asociatia REACT.

Campania nationala de donare de sange urmareste atragerea si fidelizarea donatorilor, in special din randul studentilor si se va desfasura in mai multe etape pe parcursul acestui an, in 13 centre universitare din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Petrosani, Timisoara, Targu Jiu, Targu-Mures, Resita, si Sibiu.

Prima sesiune de recoltare sangvina se desfasoara in perioada 12 – 16 mai 2008, in toate orasele incluse in program. Cei care doresc sa doneze o pot face in centrele mobile amplasate la Universitatea Politehnica Bucuresti (Cladirea Rectorat, Hol central), Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea din Petrosani si Centrele de Transfuzie Sangvina din celelalte 10 orase participante in program.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.