Domeniul medical devine din ce in ce mai vast odata cu modernizarea spitalelor si aparitia clinicilor particulare. Pacientii au nevoie de informare, de indrumare, de cautare pentru tratament in cazul celor mai putin complianti si de asemenea de o tratare corespunzatoare in spitale si clinici atat din punct de vedere al bolii de care sufera cat si psihologic.

Kaufland deschide un nou magazin în București și creează încă 130 locuri de muncă

Pentru a multumi toate aceste necesitati astfel incat pacientul sa fie cat mai bine tratat au fost introduse in domeniul medical o serie de job-uri care nu se adreseaza numai medicilor. Totusi, spital sau clinica fara medici nu se poate, astfel acestia beneficiaza de locuri de munca din ce in ce mai multe iar acum, cu ocazia aprobarii deschiderii de spitale si clinici private despre care am scris intr-un comunicat din editia precedenta, locurile de munca pentru medici si asistenti medicali se extind.

Internetul ne ofera multe oportunitati in vederea gasirii unui loc de munca in domeniul medical. Spre exemplu, intrand pe eJobs, am gasit o serie de oferte interesante, printre care:

Receptioner
Operator calculator
Biochimist/ Biolog
Sofer
Administrator
Economist - Contabil

Nici joburile pentru medici nu sunt mai prejos, cererile sunt multilpe, spre exemplu:

Medic Oftalmolog
Medic Obstetrica - Ginecologie

Analize medicale pe care ar trebui sa le faci anual
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: