Setari Cookie-uri

La Plaza Romania este Saptamana Sanatatii

Pentru o saptamana, pana pe 1 iunie, Plaza Romania va deveni centru de informare si educatie pentru sanatate. Sub numele de Saptamana Sanatatii, evenimentul aduce in atentia publicului un subiect foarte important: protejarea sanatatii. De patru ani, centrul comercial Plaza Romania se implica in viata vizitatorilor sai desfasurand diferite evenimente pentru comunitate. Prin acest eveniment se doreste informarea populatiei in domeniul sanatatii prin oferirea accesului gratuit oamenilor la aparate de ultima generatie si la medici profesionisti care vor da consultatii gratuite referitoare la nutritie, diete, medicamente si exercitii de intretinere.

Cei care vor vizita standul Biofarm, unul dintre producãtorii importanþi de medicamente si suplimente alimentare din Romania, pot consulta materialele de prezentare ale companiei si vor primi mostre de produse.

La “Saptamana Sanatatii”, Del Mar Medical Spa va asteapta cu cateva dintre procedurile si terapiile cuprinse in portofoliul sau de servicii: fotolii de masaj ce au incorporate in arhitectura lor dispozitive care permit simularea masajului facut de un maseur profesionist - pentru o relaxare totala si stare generala de bine; aparatul Slender You – pentru remodelarea siluetei si tonifierea musculaturii; sedinte de kinetoterapie – in scopul refacerii dupa traumatisme sau mici accidentari si sedinte de Chi Kung – tehnica orientala de restabilire a echilibrului minte–corp–suflet.

La standul Danone Actimel special amenajat la Plaza Romania publicul va putea obtine informatii despre beneficiile produsului Actimel, se vor degusta produse iar pentru informatii mai detaliate si specializate despre produs publicul va fi invitat la o sesiune de discutii cu reprezentantul medical Danone.

La standul Clinicii Stomatologice Multident vizitatorii vor putea beneficia de informatii utile din partea medicilor proprii, castiga premii constand in produse de curatenie dentara , materiale educative sau sendinte gratuite de evaluare in clinica si reduceri la alte servicii.

La standul Optiplaza, cei interesati pot obtine consultatii gratuite. Standul dispune de aparatul Auto refracto-keratometru care masoara principalele vicii de refractie (miopie, hipermetropie), determina puterea refractiva sferica si cilindrica, stabileste directia axului in cazul astigmatismului si stabileste raza de curbura a corneei.

La standul Sensiblu va fi prezenta zilnic o echipa de profesionisti pentru sedinte de dermoanaliza, determinari ale indicelui de masa corporala (tesut adipos, visceral, greutate), sedinte de make-up profesionist si sfaturi sanatoase. Pe 1 iunie, super-eroii Sensiman si Sensiwoman vin sa se intalneasca cu copiii si sa le ureze sanatate, ca-i mai buna decat toate!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.