Setari Cookie-uri

De ce sa alegi un centru de balneofizioterapie

Centru complex de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala ofera programe specializate de inot pentru copii si adulti, masaj terapeutic, programe de gimnastica pre si post natala si sedinte de kinetoterapie si hidrokinetoterapie.

Centru complex de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala ofera programe specializate de inot pentru copii si adulti, masaj terapeutic, programe de gimnastica pre si post natala si sedinte de kinetoterapie si hidrokinetoterapie.

Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala integreaza tehnici specializate pre si postnatale. Programele prenatale derulate in Centrul MedLife constau in proceduri kinetoterapeutice ce se realizeaza inca din timpul sarcinii si se desfasoara in urma recomandarii medicului ginecolog. Astfel de tehnici medicale sunt indicate pentru afectiunile ce pot aparea in timpul sarcinii: modificari cardio-vasculare, insuficienta respiratorie, dureri lombare, constipatie si depresie. Programul postnatal are ca scop refacerea rapida a mamei dupa suprasolicitarile din timpul sarcinii si nasterii. Acest program poate incepe dupa prima saptamana de la nasterea normala si dupa o perioada mai lunga in cazul operatiei de cezariana, in functie de recomandarile medicului ginecolog. Exercitiile de gimnastica sunt personalizate de catre specialistul kinetoterapeut, in functie de starea fiecarei paciente.

Citește și:

Masajul – utilizat in recuperare si întretinere. Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala MedLife include si masajul de întretinere si cel terapeutic - procedura necesara în medicina de recuperare. Specialistii MedLife din cadrul Centrului utilizeaza si recomanda tehnicile de masaj de întretinere pentru relaxarea, stimularea si cresterea tonusului fizic si psihic al pacientilor si pentru a ameliora probleme usoare, precum sedentarismul sau diferite afectiuni cauzate de posturile vicioase. Masajul terapeutic este o forma de baza in tratamentul fizioterapeutic si este prescris pentru o gama de afectiuni reumatismale, in special suferinte degenerative articulare sau periarticulare, afectiuni ortopedice (hipotrofii musculare post imobilizari in aparat gipsat), post-traumatice, manifestari neurologice, disfunctii ale aparatului circulator.

Citește și:

Programe de inot recomandate pentru toate varstele. In cadrul Centrului au fost concepute programe de inot atat pentru copii, cat si pentru adulti. Procedeele de recuperare adresate copiilor sunt recomandate in recuperarea tulburarilor de statica vertebrala (scolioze, cifoze) si a tulburarilor de nutritie, des intalnite in patologia copilului. Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala MedLife utilizeaza si tehnici de hidrokinetoterapie pentru adulti. Acestea sunt prescrise pentru reeducarea posturala si pentru corectii ale tulburarilor de statica vertebrala la adolescenti si adulti tineri. Sedintele de recuperare hidrokinetoterapeutica sunt utilizate in cazul problemelor, precum: interventii chirurgicale cu sau fara imobilizare prelungita la pat, obezitate si osteoporoza, interventii chirurgicale ortopedice (proteze sold, genunchi, osteosinteze), contuzii, entorse, luxatii, fracturi, interventii neurologice dupa pareze, paralizii, distrofii musculare, accidente vasculare cerebrale si afectiuni reumatologice.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.