Stimati cititori Healthy, de acum incolo vom sta mai mult de vorba pentru ca am lansat un nou forum unde ne vom intalni cu totii sa discutam pareri, experiente, nelamuriri, sa ne ajutam reciproc, sa ne imprietenim si, de ce nu, sa ne si distram.

#FEMEIpentruFEMEI: Frumusetea interioara se reflecta pe chipul tau!

De acum incolo simple articole pot deveni pretexte pentru lungi sesiuni de discutii, iar intrebarile voastre vor gasi raspuns pe forumul nostru. Vom putea aduce noutati despre noi clinici si tratamente si vom discuta despre tot ceea ce ne poate imbunatati sanatatea.

Am structurat categoriile cat mai bine cu putinta pentru a fi totul cat mai simplu si cat mai limpede. Am deschis cateva topicuri interesante de unde voi puteti porni "disputele". Iata cum arata noul FORUM.

In GINECOLOGIE femeile pot discuta despre toate problemele feminine, insa si barbatii pot aduce contributii din experienta relationala sau, de ce nu, medicala.

In CABINETE, MEDICI SI SPITALE vom vorbi despre experientele cunoscute in anumite cabinete, despre medicii pe care ii recomandam sau, despre spitalele unde tratamentul unor boli a fost o reusita.

In DIETA & ALIMENTATIE vom discuta despre alimentele sanatoase si calorile pe care acestea le contin, despre metode utile de slabire, despre metode de inlaturare a celulitei si alte efecte favorabile ale regimurilor alimentare.

In FITNESS ne vom bucura sa aflam despre toate beneficiile miscarii si vom putea urma exercitii descrise pentru efectele lor specifice.

Despre tot ceea ce inseamna a fi mamica vom afla in sectiunea SARCINA.

Natura ne ofera multe oportunitati de tratament si intretinere a tineretii si frumusetii. Veniti pe Forum in sectiunea MEDICINA ALTERNATIVA si veti afla cum puteti beneficia de tot ceea ce ne ofera natura.

Uita ce ai invatat! Standarde noi in frumusetea feminina
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: