Setari Cookie-uri

Nou pentru sanatate

Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand apar noutati ce ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si frumusetea ne straduim sa va informam cu privire la acestea. Asadar au fost lansate cateva produse pe piata despre care merita sa aflati.

Multe femei se tem de perioada de menopauza pentru ca nu stiu la ce ss se astepte. Deficientele hormonale ce apar inainte sau in perioada de menopauza pot determina anumite simptome deranjante: transpiratii nocturne, bufeuri, stare de oboseala, anxietate, scaderea capacitatii de concentrare, trecerea cu uºurinta de la o stare emotionala la alta. Acestea pot avea consecinte asupra activitatii profesionale sau asupra relaþiilor cu cei din jur.
Aliatul tau in aceasta perioada este Menopace.

Ce este Menopeace?
Un supliment nutritiv ce poate fi administrat inainte, in timpul sau dupa menopauza, independent sau asociat cu terapia hormonala de substitutie
Este un complex de 22 nutrienti selectati special pentru a-ti oferi energie, iti protejeaza inima, sistemul osos si pielea de efectele negative ce pot aparea inainte si in timpul menopauzei

Citește și:

Ce contine Menopace?

Vitamina E: are rol important in sanatatea inimii. Studiile au aratat ca suplimentele de vitamina E pot reduce riscul de aparitie al bolilor de inima si previn ateroscleroza (o problema importanta a femeilor aflate la menopauza.

Vitamina D: are rol major in fixarea calciului la nivel osos si in mentinerea structurilor osoase puternice
Iod: cu rol important in buna functionare a glandei tiroide, prevenind hipotiroidia, ce este foarte frecventa in perioada menopauzei.

Isoflavone naturale din soia: echilibreaza nivelul hormonilor sexuali feminini

Vitamina C: antioxidant natural, incetineste procesul de imbatranire a tesuturilor, faciliteaza absorbtia fierului, creste imunitatea organismului, regleaza nivelul glicemiei si pe cel al colesterolului prin echilibrarea metabolismului glucidic si lipidic; este detoxifiant natural.

Citește și:

Crom: esential in metabolismul glucidic, reducand nivelul glicemiei. S-a demonstrat ca, la femeile aflate la menopauza, creste rezistenta la insulina ( previne aparitia hiperglicemiei si a diabetului)

Vitaminele B1, B2, B6, B12: cresc puterea de concentrare, de memorare si pastreaza echilibrul psihic

Menopace este solutia pentru echilibrul tau feminin!

Un delicios nectar de banane

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.