Cum sa ai dinti de vedeta

Hyadent foloseste proprietatile acidului hialuronic si permite aplicarea unui tratament nou si inovativ atit in stomatologia generala, cit si in chirurgia buco-maxilo-faciala si in stomatologia estetica

Compania de servicii farmaceutice RomastruTrading aduce pe piata romaneasca un produs inovativ utilizat in stomatologie: gelul de acid hialuronic Hyadent, realizat de compania BioScience din Germania.

dintiHyadent foloseste proprietatile acidului hialuronic si permite aplicarea unui tratament nou si inovativ atit in stomatologia generala, cit si in chirurgia buco-maxilo-faciala si in stomatologia estetica:

1. In stomatologia generala, este folosit ca tratament adjuvant in cazul inflamatiilor tesuturilor moi – gingivite, periodontite, ulcer aftos.
2. In chirurgia orala, este indicat dupa extractia radacinilor.
3. In implantologie, pentru elevare de sinus si pastrarea conturului alveolar.
4. In periodontologie, ajuta la regenerare.
5. In fine, in stomatologia estetica, este folosit la tratarea defectelor de papila.

Acidul hialuronic se gaseste in mod normal in organism, putind fi gasit in piele, oase, cartilagii si tesut moale. Printre proprietatile care fac din Hyadent un tratament eficient si inovativ in stomatologie se numara:
• Formarea unei pelicule protectoare la nivelul gingiei, prin care se asigura izolarea zonei tratate impotriva actiunii salivei si se stimuleaza astfel o vindecare rapida;
• Rolul antiinflamator;
• Eliminarea radicalilor liberi si reducerea degradarii celulare;
• Reducerea formarii cicatricelor.
• Vindecarea tesuturilor moi.

Hyadent are, in mod particular, un grad mare de eficienta in cazul pacientilor cu necesar ridicat de acid hialuronic: femei insarcinate, diabetici, fumatori, varstnici, copii. In plus, nu are contraindicatii, nu produce reactii adverse si nu interactioneaza cu alte medicamente, toate acestea facindu-l practic unic.

“Hyadent este disponibil sub forma de seringa preumpluta, iar unul din avantajele sale cele mai importante este modalitatea rapida de utilizare: prin injectare sau aplicare locala”, explica Dr. Anca Hancu, Senior Consultant Marketing&Management in cadrul Romastru Trading. “Un alt atu il reprezinta acidul hialuronic, care, datorita structurii si greutatii moleculare scazute, este absorbit rapid la nivelul cavitatii orale. Eficacitatea tratamentelor pe baza de acid hialuronic, la nivelul modificarilor mucoasei orale, a fost dovedita prin nenumarate studii clinice”, adauga Dr. Anca Hancu.

Compania germana BioScience, care a dezvoltat produsul, este infiintata de cercetatori din industria medicala, care dezvolta in principal produse pentru chirurgia plastica si estetica si pentru stomatologie.


Sursa: Comunicat de presa

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri