Kudika
4 Martie 2013

Statisticile arata ca 25% din populatia Romaniei nu a avut niciodata masele de minte. Restul de 75% se confrunta, la varsta adulta de cele mai multe ori, cu mari neplaceri cauzate de aparitia celui de-al treilea molar.

Exista si cazuri in care molarii se dovedesc a fi utili. Ei pot fi folositi in cadrul lucrarilor dentare, in cazul in care molarii adiacenti sunt compromisi. Si in acest caz, este recomandata o igiena orala adecvata.

In acest sens, Clinica Stomatologica Multident – clinica familiei tale, a demarat campania publica de informare ”Sanatatea dentara a familiei mele”, prin care isi doreste sa aduca la cunostinta intregii familii, pasii care trebuie urmati in momentul in care are loc eruptia maselei de minte, precum si regulile unei igiene orale corecte, importanta vizitelor periodice la cabinetul stomatologic, dar si necesitatea sigurantei actului medical.

Campania de informare publica “Sanatatea dentara a familiei mele” este initiata de Clinica Stomatologica Multident, in parteneriat cu Jurnalul National, SfatulParintilor.ro, Ghiduldesanatate.ro si Sanatatea Press Group.

Comunicatemedicale.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: