Setari Cookie-uri

(P) Colgate marcheaza Ziua Mondiala a Igienei Orale

Colgate Romania sarbatoreste Ziua Mondiala a Sanatatii Orale printr-o serie de activari speciale in cadrul campaniei Lunii Sanatatii Orale, invitand romanii sa aiba grija de sanatatea zambetului lor printr-o ingrijire completa si personalizata.

Comunica de presa

Sarbatorim Ziua Mondiala a Sanatatii Orale care se celebreaza anul acesta in premiera pe 20 martie. Ne bucuram sa marcam aceasta zi in cadrul campaniei noastre Luna Sanatatii Orale Colgate ce-si propune informarea opiniei publice asupra problemelor oro-dentare si constientizarea importantei asigurarii si mentinerii unei stari optime de sanatate orala. In calitate de lider mondial si local in categoria produselor de igiena orala, compania noastra este preocupata direct de cresterea nivelului de informare si educare cu privire la sanatatea orala in randul romanilor prin actiuni sustinute pe parcursul intregului an ”, au declarat reprezentantii Colgate-Palmolive Romania.

Colgate deruleaza in perioada 21 februarie - 24 martie 2013 Luna Sanatatii Orale, o ampla miscare de promovare a sanatatii orale ce are loc in fiecare an inca din anii 1990, intr-un parteneriat de traditie cu AMSPPR (Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania).
Campania nationala „Iubeste-ti zambetul, daruieste-i sanatate” implica patru personalitati publice din Romania, Andreea Berecleanu, Giulia, Dana Rogoz si Andreea Ibacka, care dezvaluie alegerile lor in ceea ce priveste ingrijirea sanatatii orale prin testimoniale video. Cele patru ambasadoare sustin importanta unei igiene orale corecte, complete si potrivite fiecaruia, promovand patru tipuri de sisteme de ingrijire orala:

Citește și:

Andreea Berecleanu recomanda Colgate Total ca solutie ideala pentru o protectie antibacteriana completa, imbatabila, pe parcursul intregii zile.

Dana Rogoz promoveaza produsele din sistemul Colgate Max White One, care ajuta la obtinerea unui zambet cu o nuanta mai alb in doar o saptamana.

Giulia foloseste Colgate Total Pro Gum Health, solutia completa pentru ingrijirea sanatatii gingivale.

Andreea Ibacka sustine utilizarea Colgate Sensitive Pro Relief, pasta de dinti revolutionara ce calmeaza instantaneu durerea provocata de sensibilitatea dentara si are un efect de durata.

Testimonialele ambasadoarelor Lunii Sanatatii Orale pot fi urmarite pe pagina oficiala de Facebook Colgate Romania, unde utilizatorii sunt invitati sa descopere sistemul de ingrijire orala care li se potriveste, completand testul disponibil in aplicatia dedicata campaniei. Tot pe pagina de Facebook Colgate Romania, in cadrul campaniei activeaza un tab educational „Intreaba medicul”, prin intermediul caruia Medicul Stomatolog Dr. Raul Paraschivescu raspunde intrebarilor consumatorilor, oferind sfaturi si recomandari pentru o sanatate orala completa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.