AJUTOR - 5 Cauze care pot duce la pierderea dintilor!

Nu de putine ori alegem sa amanam pentru prea mult timp vizita la dentist. Grija pentru sanatatea dintilor este lasata adesea pe ultimul loc.

Comunicat de presa

Si, desi nu credem, problemele incep sa apara. O simpla carie in prima faza nu sperie pe nimeni. Insa, in timp, repercusiunile pot fi destul de grave – pierderea dintelui si, implicit, apelarea la implant dentar.

Acesta este doar un exemplu de cauza care frecvent conduce la pierderea dintilor. Specialistul in implantologie, dr Taner Chemal ne explica care sunt cele mai des intalnite situatii care ne afecteaza sanatatea dintilor si care, intr-un final, ne conduc spre implantul dentar.

cadere-dinti.jpg

Nu uitati ca este mai bine sa previi decat sa tratezi! Prezentandu-va regulat la medic (din 6 in 6 luni), problemele dentare pot fi descoperite la timp, in faza incipienta si tratate simplu si eficient, fara suferinta si cu costuri reduse. Nu uitati ca orice problema medicala netratata la timp se va complica intotdeauna, generand suferinta, pierdere de timp si costuri ridicate!”, a declarat medicul implantolog dr. Chemal.

Retail jobs

Astfel, domnul doctor explica care sunt cauzele frecvente ale pierderii dintilor:

  • Caria complicata (severa) urmata de extractie;
  • Traumatisme ale regiunii faciale/orale in timpul unor accidente;
  • Boala parodontala (parodontoza) avansata care a distrus osul ce sustine dintele/dintii;
  • Tratament de canal nereusit care a condus la extractia dintelui;
  • Abcces (infectie) sever in regiunea maxilo-faciala care a compromis si dintele/dintii;
  • Lipsa congenitala (din nastere) a mugurelui dentar.

Avem si vesti bune. Orice problema stomatologica se poate rezolva cu ajutorul tehnicilor avangardiste si a tehnologiei de ultima ora. Aveti grija de sanatatea dintilor dvs pentru un zambet de succes.

Medicul dentist Dr. Taner Chemal cu competenta in implantologie orala si cu peste 15 ani de experienta in reabilitari simple ss complexe cu implant dentar este fondatorul clinicilor Implantodent (www.implantodent.ro) si a creat un concept unic pe piata romaneasca axat strict pe profesionalism, performanta, eficienta, calitate, excelenta. Pregatirea sa si a intregii sale echipe in domeniu, cursurile practice de specializare urmate in cele mai prestigioase centre din lume i-au ajutat pe specialisti sa devina pionieri pentru tara noastra in tot ceea ce inseamna domeniul stomatologic atat la nivel de manopere, cat si la capitolul tehnologie avangardista.

Foto: lucrare dentara @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri