Setari Cookie-uri

Un zambet perfect

Vrei sa ai un zambet de vedeta? Iti vom spune in continuare ce trebuie sa faci pentru asta, ce optiuni ai si la ce rezultate trebuie sa te astepti.

Vrei sa ai un zambet de vedeta? Iti vom spune in continuare ce trebuie sa faci pentru asta, ce optiuni ai si la ce rezultate trebuie sa te astepti.

Asa cum culoarea parului si a pielii difera de la un om la altul, la fel se intampla si cu nuanta dintilor. Dar daca esti tentata de un tratament de albire a dintilor, produsele la indemana sunt din ce in ce mai performante si mai diverse. Desi pastele de dinti se intrec intre ele la capitolul albire, acestea nu pot indeparta petele din profunzime, efectul lor rezumandu-se la eliminarea petelor superficiale. Trebuie sa stii totusi ca nici una dintre metodele profesionale nu este suta la suta inofensiva.

Culoarea dintilor poate fi data si de fumat, consumul de cafea, intoxicatia cu fluor, colorarea datorita tetraciclinei, afectiuni sistemice (icter, porfirie); Asa ca daca iti propui sa ai un zambet perfect, dincolo de tratamentul profesional de albire, trebuie sa ai in vedere reducerea fumatului si consumului de cafea si nu trebuie sa neglijezi igienizarea zilnica constand in periaj, folosirea atei dentare si apei de gura.

Albirea dintilor nu poate avea rezultate spectaculoase. Dupa acest tratament nu vei avea dinti de un alb imaculat ci vei observa mai degraba o deschidere a nuantei naturale a dintilor tai cu cateva grade de culoare. Desi este lipsit de reactii adverse tratementul de albire se poate insoti de o sensibilitate crescuta a dintilor si mici iritatii ale gingiei. Persoanele cu dintii sau gingia sensibile, cu gingii care se retrag sau cu probleme dentare ar trebui sa evite utilizarea solutiilor de albire pana nu isi rezolva aceste probleme. Tot la fel, cei senssibili sau alergici la peroxid (agentul de albire) sunt sfatuiti sa nu foloseasca aceste procedee.

Printre avantajele acestui tratament se numara faptul ca poti obtine culoarea dorita oprind procesul de albire cand consideri ca s-a ajuns la nuanta pe care o asteptai, rezultatele se obtin intr-un timp relativ scurt, nu este costisitor iar efectele dureaza cativa ani in conditiile unei igiene orale optime.

Va prezentam in continuare cateva optiuni pentru albirea dintilor:

Gelul cu peroxide. Tratamentul se poate se poate realize intrun cabinet stomatologic sau la tine acasa si consta in aplicarea unui mulaj al dintilor in care se pune gelul pe baza de peroxid, intr-o anumita concentratie. Dupa albire, foloseste o pasta de dinti care are acelasi efect si evita apa de gura care contine alcool (acesta reduce efectul albirii).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.