Setari Cookie-uri

SUPERtratament modern: Scapa de PIETRE LA RINICHI fara durere si fara incizii

In prezent, aproximativ 25% in populatie se confrunta cu problema calculilor renali, cazurile cele mai complicate fiind specifice barbatilor, insa si numarul femeilor care au aceasta problema a cunoscut o crestere semnificativa in ultimii ani.

In cadrul sectiei de urologie a Spitalului Sf. Constantin, litiaza renala este tratata cu ajutorul procedurii de litotritie extracorporeala ESWL, prin care pietrele la rinichi sunt sfaramate fara incizii sau interventie endoscopica, prin aplicarea undelor mecanice, acestea fiind ulterior eliminate din organism pe cale naturala. Aceasta tehnica este putin dureroasa, in multe cazuri fiind efectuata chiar fara anestezie, dureaza in jur de 45-60 de minute si nu nencesita intotdeauna internarea pacientului.

Desi poate varia in functie de compozitia, marimea si localizarea calculilor renali, rata de succes a acestui tip de interventie este foarte mare, astfel ca intre 75% si 90% dintre pacientii cu litiaza renala sunt supusi tratamentului extracorporeal cu unde de soc.

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.