Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia BERBEC

Saptamana este foarte agitata pentru voi, dragi nativi Berbec, pentru ca va trebui sa faceti fata unor solicitari atat in planul carierei, cat si in cel al familiei sau in cercul de prieteni. Avem nevoie de o buna organizare, iar spre finalul saptamanii este posibil sa va simtiti epuizati.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, este posibil ca bolile de sezon sa va creeze mici probleme, dar totodata exista si unele simptome mai vechi care va ingrijoreaza acum, la final de an. Este indicat sa va faceti o programare la specialist pentru evaluarea starilor de disconfort cu care va confruntati.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Taur

In plan psihic sunt multe griji care nu va dau pace si este posibil ca solutionarea acestora sa nu depinda de voi. S-ar putea sa fiti nevoiti sa tolerati o serie de neplaceri care depind, intr-o masura mai mare sau mai mica, de colaborarea cu persoane cu care nu ati reusit sa comunicati asa cum va doreati.

Citește și:

In ceea ce priveste sanatatea fizica, organismul vostru ramane sensibil la boala si la schimbari, astfel ca va recomandam sa nu faceti excese de niciun fel, sa ramaneti in zona confortului si sa petreceti mai mult timp alaturi de oamenii care va sunt dragi. Prietenii si familia va ajuta sa treceti mai usor peste probleme.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Gemeni

Este posibil ca aceasta saptamana sa va puna in fata nevoii de a face unele schimbari in planul personal, in sistemul de valori, dezorganizandu-va structurile interioare pe care le foloseati ca repere pana acum. Probabil ca cei dragi sau prietenii va aduc o serie de reprosuri care va pun pe ganduri, fiind necesare aceste schimbari.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, astrele nu aduc motive de ingrijorare, iar pentru persoanele cu probleme mai vechi de sanatate situatia nu pare a se inrautati. Este indicat sa respectati recomandarile medicului si sa fiti atenti la manuirea instrumentelor casnice, caci exista un risc crescut de accidentare.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Rac

Am putea spune ca este o saptamana palpitanta in plan psihic, multe evenimente urmand a avea loc in planul carierei, dar si in planul evolutiei interioare. Va ganditi deja la noul an si aveti planuri mari, planuri la a caror punere in aplicare incepeti sa va ganditi deja.

In planul sanatatii fizice, organismul vostru este destul de puternic si sistemul imunitar functioneaza optim, astfel incat cel mult bolile de sezon va pot crea usoare neplaceri. Va preocupa in aceasta perioada imaginea voastra, motiv pentru care este posibil sa faceti schimbari de bun augur in stilul de viata.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.