Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Sagetator

In plan psihic saptamana poarta o amprenta melancolica. Incercati sa va apropiati mai mult de familie, dar totodata analizati destul de atent relatiile pe care le aveti cu cei dragi. Unele dintre acestea va nemultumesc, chiar daca aparent totul pare in regula. Va reevaluati alegerile facute in ultimul an.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, mici tulburari va capteaza atentia. Poate fi vorba de evolutia unei boli sau de monitorizarea unei afectiuni mai vechi ori pur si simplu aveti unele simptome pe care nu le-ati evaluat inca. Fiti mai atenti la ceea ce mancati, caci sistemul digestiv este sensibilizat, iar aici includem si organe precum ficatul, pancreasul sau vezica biliara.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Capricorn

Desi restul lumii se pregateste poate de sarbatori, voi aveti inca multa treaba de facut, insa aceasta activitate intensa se refera la hobby-uri sau se aplica in cadrul persoanelor unde meseria coincide cu pasiunea.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, cel mult o raceala va poate crea neplaceri. Astrele va aduc energie si va sustin imunitatea, astfel ca nu ar trebui sa va faceti griji in privinta sanatatii, exceptii existand in cazul celor cu harta astrala personala nefavorabila.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Varsator

In plan psihic exista un stres usor, dar continuu, care pare a fi declansat de o serie de responsabilitati pe care le tot amanati. Luati-va inima in dinti si incercati sa le rezolvati, scapand in felul acesta de multe tensiuni.

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista unele simptome sau analize medicale care va ingrijoreaza. Nu este exclus sa treceti pragul medicului in aceasta saptamana. Sistemul imunitar este sensibilizat, asadar aveti grija la raceli.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Pesti

O parte din tensiunile psihice cu care v-ati confruntat in ultima perioada par sa dispara, caci primiti ajutor de la cei din jur. Sunt favorizate studiile, meditatia si chiar examenele. Reusiti sa va organizati mai bine timpul, astfel incat spre finalul saptamanii va veti bucura de reale rezultate.

Citește și:

Starea de sanatate este destul de buna, astrele nu aduc motive majore de ingrijorare. Sunteti predispusi la accidentari usoare, dar si la excese alimentare. Puteti suferi de insomnii in aceasta perioada sau puteti avea vise premonitorii.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.