Setari Cookie-uri

Horoscopul SANATATII: afla ce iti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana

Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii fizice si psihice.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Leu

In plan psihic, saptamana va aduce mult entuziasm si voie buna. Incheiati parteneriate сu persoane al caror sprijin vi-l doreati de mult timp, ceea ce va face sa fiti mai optimisti si nerabdatori cu privire la viitorul apropiat.

Starea de sanatate este relativ buna, dar exista loc si de mai bine. Sistemele nervos, endocrin si osteoarticular sunt sensibilizate, de aceea se recomanda sa va odihniti suficient, sa nu faceti excese alimentare si sa urmati recomandarile medicului daca suferiti de o boala ale acestor sisteme.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Fecioara

In aceasta saptamana va preocupa in special activitatile legate de viitorul an. Desi inca n-am trecut in 2016 voi aveti deja planuri mari pentru acest an la a caror realizare munciti deja. Poate fi vorba chiar de evenimente majore in plan familial, cum ar fi casatoria sau conceperea unui copil.

Citește și:

In ceea ce priveste starea de sanatate, astrele nu va aduc motive de ingrijorare. Este indicat sa incercati sa nu neglijati orele de odihna si nici regimul alimentar. Sunteti predispusi la accidentari, asadar indicat este sa evitati sporturile de iarna, sa conduceti cu prudenta si sa utilizati cu atentie obiectele.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Balanta

In plan psihic traversati o perioada melancolica, incercati sa treceti in revista realizarile majore din ultimii ani si puteti suferi o reforma majora in ceea ce priveste imaginea de sine. Poate fi vorba chiar de o revolutie interioara care pe de o parte va aduce mult bine, dar pe de alta parte va epuizeaza energetic.

Starea de sanatate este foarte buna, puteti considera chiar cea mai buna perioada in privinta sanatatii din ultima jumatate de an. Chiar daca puteti contacta boli de sezon, manifestarile vor fi usoare si nu va vor crea disconfort major. Exista o tendinta de a lua masuri in privinta sanatatii si de a va ingriji mai mult.

Citește și:

HOROSCOPUL SAPTAMANAL al sanatatii: zodia Scorpion

In plan psihic reusiti sa va detasati de grijile cotidiene, sa va odihniti mai mult si sa gasiti timp pentru a va rasfata. Este o saptamana in care va centrati atentia si pe propria persoana, cautand sa aveti mai mult timp pentru voi.

Bolile de sezon va dau tarcoale, insa astrele nu anunta modificari majore in privinta sanatatii fata de ultima saptamana. Este posibil ca afectiuni minore sa va determine sa treceti pragul doctorului, cum ar fi cele stomatologice sau oftalmologice ori pur si simplu sa ajungeti la medic pentru unele documente.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.