Setari Cookie-uri

Detoxiere de vara: 10 retete gustoase de sucuri sanatoase

A venit vara iar pietele si hipermarketurile sunt pline de tot felul de legume proaspete si delicioase. Noi ti-am pregatit 10 retete de smoothie-uri si sucuri rapide si gustoaste pentru detoxifierea si hidratarea organismului pe timp de vara. Bucura-te de ele!

Limonada de citrice si menta

Suna bine, nu? Este si buna! Stoarceti o lamaie, un gref si trei portocale si puneti sucul obtinut intr-o sticla de un litru si jumatate.

Completati cu apa si adaugati miere. Amestecati si la final adaugati 2-3 frunzulite proaspete de menta. Mmmmm! Dati-o apoi la frigider si consumati-o pe tot parcursul zilei in loc de apa.

suc natural de portocale

Smoothie cu pepene galben, verde si lamaie

Aceasta reteta de smoothie este recomandata vara pentru ca are un continut mare de apa, hidrateaza organismul, calmeaza stomacul si curata rinichii.

Cel mai bine, pentru a beneficia si de pulpa pepenelui, va recomandam sa adaugati bucatele de pepene in blender, sa adaugati sucul de lamaie si sa mixati pana cand obtineti sucul.

Este foarte bine sa fie consumat imediat dupa ce a fost facut pentru a nu-si pierde proprietatile.

Suc de mango si cocos

Mmmm, numai numele ma duce cu gandul la o bautura extrem de delicioasa! Se iau 2 canite de mango taiat in bucati mici, se pun in blender, se adauga zeama de la o lamaie, se adauga 2 cani de suc de cocos neindulcit si putin piper.

Citește și:

Se consuma imediat ce este facut pentru a nu-si pierde proprietatile. Acest suc exotic accelereaza metabolismul si ajuta in procesul de arde a grasimilor, combate aciditatea gastrica, previne constipatia si stimuleaza apetitul sexual.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.