Setari Cookie-uri

Tot ce nu stiai despre Peeling-ul cu Enzime

Peeling-urile cu enzime sunt o alternativa a peeling-urilor chimice, mai ales pentru persoanele care au o piele extrem de sensibila sau pur si simplu foarte subtire.

Comunicat de presa

Peeling-urile cu enzime sunt o alternativa a peeling-urilor chimice, mai ales pentru persoanele care au o piele extrem de sensibila sau pur si simplu foarte subtire. Acest tip de tratament se bazeaza pe aplicarea unui exfoliant enzimatic, care induce exfolierea controlata a stratului superficial al epidermului format din celule moarte, si ajuta astfel la imbunatatirea texturii pielii, aceasta devenind mai luminoasa.

Peeling-urile pot fi diferentiate in 4 mari categorii: natural, usor, mediu si profund, acestea fiind indicate in cazul mai multor afectiuni, printre care acneea de gradele I-IV, hiperpigmenatii ale pielii, fotoimbatranire, riduri si linii fine, piele hipersensibila.

peeeling enzime

Sfatul specialistului

Peelingul cu enzime da rezultate excelente dupa aplicari multiple (sedinte diferite) si ne putem pregati pielea pentru acest tratament cu ajutorul unui prepeel efectuat acasa, realizat cu 2-3 saptamani inainte de peeling-ul la salon, care se realizeaza in 30-40 de minute. Peeling-ul usor poate fi facut saptamanal cu o perioada de refacere de 1-2 zile, nivelul de risc al tratamentului fiind foarte scazut.

Citește și:

Pe langa pregatirea pentru efectuarea procedurii la salon, eu le mai recomand clientelor si sa foloseasca in perioada de tratament creme emoliente, bogate in enzime si compusi naturali care ajuta la refacerea tesutului, la o hidratare intensiva. Exista foarte multe produse de acest fel, care au la baza ingredienti activi din extracte de plante si sunt capabile sa refaca tesutul, explica Delia Laios, cosmetician in cadrul Smile Factory.

Beneficiile tratamentului

Peelingurile cu o concentratie de 10%, 20% si 30% sunt peelinguri usoare, ce confera rejuvenarea faciala, imbunatatesc aspectul epidermului si hiperpigmentarile solare si reduc totodata comedoanele, fiind potrivite pentru cei cu problemele usoare, nu foarte grave ale pielii.

Foto homepage: Peeling via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.