Setari Cookie-uri

Tot ce nu stiai despre Peeling-ul cu Enzime

Peeling-urile cu enzime sunt o alternativa a peeling-urilor chimice, mai ales pentru persoanele care au o piele extrem de sensibila sau pur si simplu foarte subtire.

Peeling-urile concentrate la randul lor, au la baza acid saliciclic, acid mailic, acid lactobionic si acid lactic, reusind sa aduca rezultate vizibile in diferitele probleme ale pielii. In cazul celor care au ten acneic sau cu riduri, de exemplu, tratamentul actioneaza puternic, diminuand excesul de sebum, semnele de imbatranire si cicatricile moderate.

De asemenea, terapia cu enzime reduce vizibil liniile fine, dar si profunde, obtinand rezultate bune chiar si in problemele de depigmentare, deoarece curata in profunzime porii si previne formarea de puncte negre si albe.

Cei care se lupta cu acneea vor gasi un real ajutor in acest tratament, deoarece controleaza exploziile acneice si reduce severitatea lor, dovedindu-se a fi o solutie pe termen lung in tratamentul pielii acneice si grase. Se va observa, in plus, accelerarea procesului natural de exfoliere a pielii, stimularea sintezei de colagen nou, precum si imbunatatirea texturii pielii, indepartarea celulelor moarte si stimularea refacerii celulare.

Citește și:

Foto homepage: Peeling via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.