Pe langa lupta cu kilogramele care te impiedica sa ai viata pe care ti-o doresti, este foarte importanta lupta cu tine insati, cu temerile si slabiciunile tale. Daca ti-ai propus sa slabesti, sa-ti schimbi stiul de viata si sa ai mai multa grija de corpul tau, citeste strategiile unor oameni extraordinari care au reusit.

1. „Incearca sa faci schimbari incetul cu incetul!” Signe Heffernan

Signe Heffernan povesteste cum a reusit sa slabeasca treptat, construindu-si o adevarata rutina: „Am inceput sa merg pe jos acasa de la locul de munca...un drum de aproximativ 6 km. Am facut acest lucru timp de 6 luni, iar apoi am inceput sa mananc sanatos. Am renuntat la zahar, la alimentele procesate, am mers pe jos acasa 3-5 zile pe saptamana timp de un an, am angajat un antrenor personal si am inceput sa lucrez cu greutati si sa fac diferite antrenamente. Este foarte important sa-ti faci o rutina potrivita programului tau de viata, iar in momentul in care ajungi sa te obisnuiesti cu ea, poti sa-ti construiesti un stil de viata in jurul acesteia. „Incepe prin a consuma alimente sanatoase sau a te antrena, iar apoi adauga noi provocari pentru a-ti impinge limitele.” Signe Heffernan, a reusit sa slabeasca 58 kg in doi ani, cu ajutorul programului si stilului sau de viata.

2. „Asculta sfaturi dar urmeaza-ti intotdeauna instinctul.” Hunter Montgomery

Sursa foto: Facebook Hunter Montgomery, de 28 de ani, a reusit sa slabeasca 50 kg intr-un an bazandu-se pe semnalele pe care corpul sau i le transmitea si facandu-si un regim personal. „Exista foarte multi „experti” in industria de sanatate si fitness si atunci este imperativ sa cercetezi singur si sa incerci diferite programe de antrenament si diete. Ceea ce am descoperit este ca fiecare persoana este diferita si noi reactionam si beneficiem de anumite lucruri intr-un mod diferit. Trebuie sa tii cont ca nimeni nu iti cunoaste corpul mai bine decat tine si nu oricine de pe internet este un expert.”

3. „Nu urma o dieta. Urmeaza un drum pentru a-ti schimba stilul de viata.” Gurinder Pabla