Mama natura nu ne-a facut perfecti, insa evolutia si medicina ne-a pus la dispozitie metode care fac loc de “mai bine”. Astfel chirurgia estetica a decoperit tehnici perin care putem realiza o minimodelare a chipului prin implanturi faciale la nivelul obrajilor, buzelor si barbiei.

Implantul fesier nu mai este singura alternativa pentru un posterior perfect

Aceste implanturi nu modifica mult trasaturile fetei si nu produc schimbari radicale in fizionomia chipului, insa pot atenua ridurile si imbunatati liniile obrajilor, ale semiprofilului, ale barbiei si buzelor. Este o tehnica ideala pentru cei ce au suferit interventii chirurgicale la nivel facial, pentru micile retusuri dupa operatiile estetice faciale dar si pentru persoanele care nativ prezinta probleme inestetice, cum ar fi pometi evidenti, barbie ascutita, asimetrie faciala. Realizarea acestor implanturi duce de obicei la realizarea unei armonii intre fata si trasaturile ei.

In ce constau implanturile faciale?

Inainte de toate medicul estetician va sta de vorba cu pacientul pentru a cerceta motivele pentru care acesta doreste interventia precum si rezultatele pe care le asteapta, astfel incat medicul sa evalueze realist corespondenta dintre rezultatelele chirurgicale si cele dorite de pacient. De asemenea pacientul trebuie informat cu privire la procedurile la care va fi supus, timpul interventiei, riscurile si perioada de refacere. In general aceste implanturi faciale sunt cerute odata cu alte proceduri cosmetice, cum ar fi liftingul fruntii, liftingul facial etc. Se va analiza atent daca rezultatele corespund asteptarii pacientului.

La ora actuala exista pe piata o gama larga de materiale cu care implanturile faciale pot fi realizate in funcite de rezultatele dorite, de zona implantata, consistenta etc. Implanturile la nivelul buzelor se realizeaza de obicei dinspre comisura buzelor (colturile gurii) spre mijlocul acestora, fiind injectabile.

Implantul obrajilor poate fi plasat printr-o interventie fie la nivelul buzei superioare, fie la nivelul pleoalei inferioare.

Implantul barbiei este plasat fie la nivelul buzei inferioare, fie sub barbie.

Se mai pot realiza de asemenea interventii la nivelul pleoapelor, de ridicare a cozii ochilor, de retractie a cearcanelor etc. Evident, tot pentru schimbarea trasaturilor fetei exista si chirurgia estetica a nasului, insa aceste categorii nu fac parte din implanturile faciale.

Implantul de gambe, secretul picioarelor de diva
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: