Setari Cookie-uri

Chip perfect prin implanturi faciale

Mama natura nu ne-a facut perfecti, insa evolutia si medicina ne-a pus la dispozitie metode care fac loc de mai bine. Astfel chirurgia estetica a decoperit tehnici perin care putem realiza o minimodelare a chipului prin implanturi faciale la nivelul obrajilor, buzelor si barbiei.

Procedura necesita anestezie locala (in combinatie cu administrarea unor sedative), dureaza in mod normal aproximativ doua ore, iar riscurile sunt minime.

Care sunt riscurile implanturilor faciale?

Riscurile sunt minime si depind de sanatatea precedenta a pacientei, astfel ca pot sa apara echimoze (spargeri ale vaselor de sange ce apar ca mici vanatai ce se retrag de la sine in decursul a 1-2 saptamani) daca pacientul are spre exemplu probleme cu vasele sanguine sau prezinta unele avitaminoze (spre exemplu vitamina C, avand o alimentataie saraca in fructe si legume). De asemenea mai pot sa apara, rar si de obicei in lipsa respectarii stricte a regulilor de igiena si indicatiilor medicului, infectiile locale care pot periclita rezultatele interventiei.

Alte complicatii ce mai pot sa apara sunt reprzentate de rejet din partea organismului gazda, fiind implanturi exista posibilitatea ca organismul sa nu le accepte, insa aceste situatii sunt rare. De asemenea tot rar se intampla ca implantul respectiv sa migreze de la locul dorit, necesitand o reinterventie.

Citește și:

Recuperarea dupa interventie

Recuperarea este rapida si usor de tolerat, fiind necesara o saptamana de concediu pentru recuperarea totala. Este evident ca aceasta recuperare depinde si de obiceiurile alimentare si stilul de viata ale pacientului, astfel daca este sanatos, mananca echilibrat si se odihneste reuperarea nu imune probleme.

Rezultatele interventiei

Rezultatele sunt permanente si se pot modifica doar in rarele cazuri de migrare a implantului. Rezultatele nu sunt neaparat evidente in functie de discretia rezultatului dorit si chiar daca multi oameni din jurul pacientului nu vor remarca schimbari radicale (nici nu se intentioneaza), vor sustine insa ca respectiva persoana arata mult mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.