Setari Cookie-uri

Cum te pregatesti pentru operatia de implant mamar ?

Aproape toate complexele fizice si-au gasit solutii prin interventii medicale de tot felul, singurul lucru care ii ramane acum de facut pacientului este pregatirea pentru o noua viata cu un nou corp.

Ce trebuie sa faci si sa nu faci inainte de interventia de marirea a sanilor

Dr. Calin Dobos, chirurg estetician, ne spune cum trebuie sa ne pegatim pentru operatie: ”Cu doua saptamani inainte de operatie este interzisa administrarea medicamentelor care contin aspirina. In zilele ce preced interventia, pacienta trebuie sa se spele cu un sapun antibacterian si cu o zi inante sa renunte la aplicarea cremelor de corp. In cele 6-8 ore dinainte de operatie nu se mananca, iar in ultimele 4 ore si consumul de apa este interzis. De asemenea, este indicat ca pacienta sa aiba macar o unghie nevopsita, pentru pulsoximetrie”.

Dupa interventie, pacienta va trebui sa poarte haine lejere si comode care se incheie in fata. Recuperarea va decurge mai rapid daca somnul se va face pe o suprafata putin inclinata, astfel incat implantele sa stea intr-o pozitie cat mai naturala, doar in primele 2 nopti. De asemenea, evita intinderi care ar forta operatia.

Citește și:

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.