Setari Cookie-uri

Cum scapi de barbia dubla?

Asa numitul aspect de barbie dubla este un fenomen destul de neplacut provocat de diversi factori. Intr-adevar de cele mai multe ori este dat de depozitele de grasime acumulate sub nivelul barbiei. Insa, surprinzator, uneori predispozitia catre barbia dubla este mostenitasau dobandita ca rezultat al obisnuintei de a-ti privi picioarele, de a dormi pe perne inalte sau de a citi culcat.

Comunicat de presa

Ce este mai exact barbia dubla ?

Barbia dubla poate fi un pliu de piele plin cu grasime. Aceasta apare mai frecvent la oamenii mai ”plinuti”, dar nu numai. Mai apare la persoane cu barbia mica sau situata mai inapoi decat ar trebui.

Cu alte cuvinte, avem doua situatii: fie grasimea in exces intinde pielea barbiei prea mult, fie barbia prea micasi inapoi creeaza falsa impresie de exces in piele.

barbia dubla

Cum corectam barbia dubla ?

In cazul excesului de grasime, se poate apela la o lipoaspiratie faciala ceconstain extragerea surplusului adipos. Procedura se poate efectua sub anestezie locala sau generala, de cele mai multe ori sub anestezie generala. La persoanele tinere, pielea nu trebuie excizata pentru ca se retrage dupa lipoaspiratia zonei” ne spune chirurgul estetician dr. Calin Dobos.

Citește și:

La acesta interventie medicul foloseste niste canule fine care sunt conectate la un sistem vacumatic. La fel de bine se poate utiliza si laserul pentrua elimina surplusul de grasime. Uneori, pentru a obtine rezultate foarte bune, se poate recurge si la o tehnica de reintinerire, cum ar fi liftingul facial.

Ca urmare a interventiei se va obtine un contur mai bun al mandibulei, linia barbiei va fi accentuata, iar gatul se va ingusta capatand un aspect mai tanar si mai lung.

”Daca este un fals exces (la persoanele cu barbia mica), un implant de barbie este solutia. In cazul unui pliu de piele fara grasime, excizia chirurgicala este o solutie. Sau, daca se face lifting facial inferior si gat, pliul se intinde cu aceasta ocazie” explica dr. Calin Dobos.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.