Setari Cookie-uri

Cum putem slabi fara efort: lipoaspiratia cu laser

De fiecare data cand pronuntam cuvantul „slabit” ne gandim inevitabil la sport, iar entuziasmul de a face pierdute kilogramele in plus ne piere la gandul exercitiilor fizice lungi si istovitoare. Sportul este o activitate placuta si energizanta de regula, dar cand avem o greutate peste limita admisa de constitutia noastra corporala lucrurile se complica: obosim mai repede, ne stresam ca nu putem duce pana la capat programul stabilit si pana la urma abandonam initiativa, dezamagite de noi insene si de corpul nostru.

Comunicat de presa

Datorita lipoaspiratiei cu laser, slabitul nu mai este ceea ce pare a fi – o corvoada a luptei cu tine insati – ci o modalitate simpla si cu rezultate imediat vizibile de a ajunge la silueta dorita.

Lipoaspiratia cu laser este o procedura chirurgicala care presupune indepartarea grasimii din locurile nedorite si inestetice, obtinandu-se astfel un contur remodelat al corpului. Fiind o procedura inovatoare care utilizeaza lumina laser, aceasta interventie are ca efect si obtinerea unei fermitati a pielii lasate. Este stiut faptul insa ca orice actiune chirurgicala de modelare a corpului nostru in zonele cu tesuturi adipoase in exces trebuie sustinuta pe termen lung printr-o dieta adecvata si exercitiu fizic de intretinere. La fel de important de precizat este ca lipoaspiratia cu laser este o modalitate de eliminare a grasimii nedorite, dar nu este recomandata persoanelor obeze ca modalitate de slabire.

Citește și:

Fata de alte metode de remodelare corporala, lipoaspiratia cu laser este o interventie mult mai sigura si cu riscuri extrem de rare, iar ceea ce este cel mai important si revolutionar este ca rezultatele lipoaspiratiei cu laser sunt permanente, adultii nemaiformand noi celule adipoase in locul respectiv.

Un alt avantaj datorita caruia lipoaspiratia cu laser castiga din ce in ce mai mult teren in fata celorlalte metode de remodelare corporala este timpul foarte scurt de refacere, multi pacienti putandu-se intoarce la activitatile normale dupa 3-4 zile de la operatie acordand, desigur, o atentie sporita zonei in care a avut loc interventia.

Lipoaspiratia cu laser consta de fapt intr-o procedura chirurgicala minimum invaziva, prin intermediul careia se introduce o sonda care contine o cantitate redusa de energie laser in locul cu grasime vizat; laserul distruge celulele grase, urmand ca grasimea sa fie aspirata din zona cu probleme. In prima etapa se injecteaza o solutie in zona vizata pana cand pielea este in tensiune, pentru ca interventia sa se realizeze in conditii sigure, fara a produce daune tesuturilor la nivelul carora se actioneaza. A doua etapa este cea numita lipoaspiratia cu laser propriu-zisa, aceasta fiind etapa emulsionarii grasimii prin laser. Cea de-a treia etapa, si ultima de altfel, consta in aspiratia grasimii emulsionate.

Citește și:

Dupa interventie, pacienta trebuie sa poarte un bandaj compresiv special pentru zona operata, pentru ca pielea sa se reaseze intr-un mod corect si estetic.

Desi este folosita de obicei pentru a solutiona depozite mici de grasime, de pana la 4 kilograme, lipoaspiratia cu laser poate fi folosita insa si in combinatie cu liposuctia traditionala, pentru remodelarea tuturor zonelor cu grasime in exces.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.