Setari Cookie-uri

Cum putem slabi fara efort: lipoaspiratia cu laser

De fiecare data cand pronuntam cuvantul „slabit” ne gandim inevitabil la sport, iar entuziasmul de a face pierdute kilogramele in plus ne piere la gandul exercitiilor fizice lungi si istovitoare. Sportul este o activitate placuta si energizanta de regula, dar cand avem o greutate peste limita admisa de constitutia noastra corporala lucrurile se complica: obosim mai repede, ne stresam ca nu putem duce pana la capat programul stabilit si pana la urma abandonam initiativa, dezamagite de noi insene si de corpul nostru.

Interventia de lipoaspiratie cu laser se realizeaza in general in cazul persoanelor care nu reusesc sa slabeasca prin dieta si sport, in mare parte femei cu varsta de pana in 45-50 de ani, dar reusita operatiei depinde intr-o foarte mare masura de doctorul plastician ales, de experienta, indemanarea si profesionalismul sau.

Cu o experienta de peste 20 de ani, dr. Cristian Nitescu pune la dispozitia clientilor sai competenta si indemanarea operatorie, dar si atentia, intelegerea si dragostea pentru estetic. Chirurgia estetica este stiinta si arta in acelasi timp, iar rolul doctorului Cristian Nitescu este acela de a-ti remodela corpul si de a-ti reda increderea de sine. Dr. Cristian Nitescu este medic primar in chirurgie plastica si reparatorie, doctor in stiinte medicale si unul dintre cei mai reputati chirurgi plasticieni din Romania.

Citește și:

www.comunicatemedicale.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.