Comunicat de presa

Cine este candidatul ideal pentru interventia de implant mamar?

Operatia de chirurgie estetica se poate realiza cu succes daca starea fizica generala este buna. In general, orice femeie poate sa-si faca o interventie de marire a sanilor, mai putin pacientele care sunt insarcinate sau care prezinta cancer la nivelul sanului.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

marirea sanilor

De asemenea, dr. Cristian Nitescu, medic primar chirurgie plastica şi doctor in ştiinţe medicale, Clinica Dr. Cristian Nitescu recomanda ca dupa terminarea alaptarii, pacienta sa astepte 3-4 luni pana la interventia de marire a sanilor: ”este important ca in momentul in care o persoana se decide sa apeleze la operatia de marire a sanilor, sa discute in prealabil cu chirurgul pe care si l-a ales si sa-i impartaseasca asteptarile sale in urma acestei interventii si sa urmeze indeaproape sfaturile acestuia. Personalul medical poate oferi informatii si recomandari obiective, astfel incat pacienta sa opteze in cunostinta de cauza pentru varianta care i se potriveste cel mai bine. Trebuie precizat faptul ca implanturile mamare sunt de diferite tipuri si forme iar metodele de realizare a interventiei sunt si ele multiple. Orice decizie se va lua in final, va fi de comun acord cu pacienta”.

Candidatul ideal pentru interventia de chirurgie estetica trebuie sa fie in primul rand apt din punct de vedere medical, sa fie stabil mental si emotional, de preferat nefumator, auto-motivat, cu asteptari realiste asupra rezultatului interventiei pe care si-o doreste, si nu in ultimul rand, foarte bine informat despre riscurile, complicatiile si masurile pre si post operatorii.

”In prezent, cele mai multe interventii de marire a sanilor se realizeaza printr-o incizie la nivelul santului inframamar, dar exista si varianta periareolara. Ca locatie, implantul poate fi situat submuscular sau subglandular. Implantul cu gel siliconic este cel mai utilizat, reprezentand cea mai buna alegere, deoarece e apropiat la palpare de un san natural, este elastic, dar nu isi schimba forma si modelul, nu se scurge, chiar daca, dintr-un motiv oarecare, s-ar produce o fisura in implant”, a mai declarat dr. Cristian Nitescu, medic primar chirurgie plastica şi doctor in ştiinţe medicale, Clinica Dr. Cristian Nitescu.

Foto: Shutterstock.com

Chirurgul plastician Cristian Nitescu: Interventiile estetice reusite creeaza un fizic armonios, fara exagerari de nici un fel
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: