Setari Cookie-uri

Marirea sanilor, la indemana oricui?

Daca natura nu v-a inzestrat cu niste sani simetrici, sensuali si estetici, iar increderea de sine dispare incet dar sigur, implantul mamar va poate imbunatatii considerabil imaginea aspectului dumneavoastra fizic. O schimbare este oricand binevenita, cu atat mai mult cu cat este si necesara, dar oare toate femeile pot apela la chirurgia estetica?

Ce presupune interventia de marire a sanilor?

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa va programati la o consultatie. Urmeaza un examen local, masuratori si simulare computerizata, stabilirea indicatiei chirurgicale, realizarea unui set de analize si in final, programarea interventiei.

Operatia de marire a sanilor se efectueaza sub anestezie generala si consta in crearea unui "buzunar" despartitor in care se introduce implantul - sub glanda mamara sau sub muschi. In timpul operatiei, pacienta va primi perfuzie cu antibiotic pentru prevenirea infectiilor. Dupa operatie, pacienta va ramane sub supraveghere medicala inca 12 ore, dupa care va putea fi externata. Timp de 2 luni este recomandat sa poarte o bustiera speciala, sa evite expunerea la soare sau solar, precum si efortul fizic.

De retinut este faptul ca doctorul chirurg este cel care stabileste succesul unei interventii de marire a sanilor, el fiind cel care decide optiunea de introducere a protezei si tipul de implant potrivit corpului dumneavoastra. Important este sa-i urmati sfaturile cu incredere!
Chirurgia estetica este stiinta si arta in acelasi timp, iar rolul dr. Cristian Nitescu, medic primar in chirurgie plastica si reparatorie, doctor in stiinte medicale si unul dintre cei mai reputati chirurgi plasticieni din Romania, este acela de a va remodela corpul şi de a va reda increderea in sine.

Citește și:

Pentru mai multe informatii despre genioplastie, cat si despre serviciile oferite de Clinica dr. Cristian Nitescu, va invitam sa accesati site-ul: www.drNitescu.ro.

Comunicatemedicale.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.