Setari Cookie-uri

Date de gol: procedurile estetice ale vedetelor!

Urmele neiertatoare ale trecerii timpului nu le ocolesc nici pe vedetele! Sunt faimoase, arata impecabil pe covorul rosu, dar nici macar ele nu pot impiedica trecerea vremii sa isi lase amprenta pe chipul lor.

Totusi, exista cateva trucuri cu ajutorul carora celebritatile se pot mentine mereu tinere. Iata ce proceduri le recomanda vedetelor Dr. Andreea Iftimie, medic estetician si manager al Clinicii laser de reintinerire FAZZADA!

Julia Roberts - In cazul frumoasei Julia Roberts, specialistul FAZZADA recomanda redensificarea pielii care este subtiata, in special in zona perioculara, cu ajutorul aparatului Redensity I de la Teosyal, iar pentru redobandirea fermitatii pielii din zona submalara (sub pometi) recomanda procedura de remodelare a colagenului cu laserul BBL de la Sciton.

„Redensity combina eficient tehnicile traditionale de umplere a ridurilor cu mesoterapia, asa ca ar fi terapia ideala in cazul de fata, unde tenul este vizibil deshidratat si imbatranit. Procedura are o actiune imediata asupra ridurilor superficiale, dar si asupra celor profunde, aspectul fiind imbunatatit chiar de la prima utilizare: vom observa ca pielea este hidratata, are un aspect fin si isi recapata elasticitatea si luminozitatea”, spune specialistul.

Citește și:

Tratamentul este o unealta eficienta si puternica pentru incetinirea imbatranirii si refacerea tesutului lezat de soare, cu rezultate eficiente in redobandirea fermitatii pielii.

Lui Lucy Liu, specialistul FAZZADA ii recomanda procedura de Resurfacing cu laser ablativ Erbium Fractionat de la Sciton pentru stergerea ridurilor si redobandirea fermitatii pielii.

„Tratamentul Resurfacing cu laser este una din cele mai eficiente proceduri de reintinerire cutanata. Procedura constra intr-un realiza un peeling in profunzime, pe care l-as folosi in acest caz pentru a inlatura epidermul, cel mai superficial strat al pielii, dupa vindecare rezultand un ten vizibil mai ferm, mai luminos si mai neted”, Jennifer Anistonadauga specialistul.

Tratamentul este potrivit oricarei femei care are nevoie de sustinere in lupta cu trecerea anilor, fiind de ajutor in indepartarea atat a ridurilor profunde si a celor superficiale, cat si a cicatricilor lasate in urma vindecarii leziunilor acneice si modificarilor pigmentare precum pistruii, petele solare etc.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.