Setari Cookie-uri

Date de gol: procedurile estetice ale vedetelor!

Urmele neiertatoare ale trecerii timpului nu le ocolesc nici pe vedetele! Sunt faimoase, arata impecabil pe covorul rosu, dar nici macar ele nu pot impiedica trecerea vremii sa isi lase amprenta pe chipul lor.

Lui Jennifer Anistor ii este recomandata o usoara remodelare a buzelor prin conturare lejera cu Teosyal Kiss, produs in Elvetia, cel mai pur acid hialuronic, si 3-4 sedinte pe an cu Forever Young BBL, pentru reintinerire unica la nivel genetic.

„Teosyal Kiss este recunoscut pentru efectele incredibile asupra buzelor mici, lipsite de volum, asimetrice, sau a celor normale care au nevoie de mai mult volum pentru un aspect mai seducator si este iubit de toate femeile care l-au incercat, datorita efectului sau indelungat, forma apetisanta a buzelor reusind sa se pastreze pana la 12 luni”, spune specialistul FAZZADA.

„Pentru a obtine un look perfect, as continua cu tratamentul Forever Young, care intinereste exprimarea genetica a pachetului de gene ale tineretii si restaureaza modelul de expresie genetica al pielii imbatranite pentru a semana cu cea tanara”, a completat doamna doctor.

Citește și:

Milei Kunis, specialistul Fazzada ii recomanda umplerea liniilor din zona pliului dintre nas si gura cu Deep Lines de la Teosyal si 3-4 sedinte pe an cu Forever Young BBL, pentru reintinerire unica la nivel genetic, si nu in ultimul rand redensificarea pielii cu Redensity I de la Teosyal.

„Daca restul procedurilor au mai fost amintite pana acum, Teosyal Deep Lines este un produs mai special, foarte vascos, recomandat pentru umplerea ridurilor profunde ale fetei, cum ar fi cele nazogeniene sau liniile de marioneta”, ne informeaza doamna doctor.

Despre Clinica Fazzada

Toate tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentisndu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.