Setari Cookie-uri

Remodelarea sanilor te scapa de dureri si iti reda aspectul unui bust mai tanar!

Cea mai frecventa schimbare a aspectului fizic, care este notabila fara prea mari eforturi si care sporeste considerabil stima de sine, este remodelarea sanilor, unul din punctele cheie ale chirurgiei estetice, interventiile din aceasta categorie fiind dintre cele mai complexe.

Comunicat de presa

Totodata, acestea sunt si extrem de solicitate, fiind reale solutii pentru femeille care doresc un bust impresionant, cat si pentru cele care vor sa reduca din volum, sau care in urma unei mastectomii, doresc sa-si recupereze imaginea de altadata.

”Cea mai intalnita interventie din aceasta gama este marirea sanilor cu implant siliconic. Acesta se plaseaza sub glanda mamara sau sub muschiul pectoral, avand ca scop marirea bustului in cazul persoanelor nemultumite de dimensiunea lor naturala, redarea volumului sau atenuarea unei asimetrii. Aspectele legate de forma si volumul siliconului se vor discuta in cadrul unui consult preoperator, pentru a obtine un echilibru al proportiilor corporale si un aspect atragator si armonios”, a declarat dr. Cristian Nitescu, medic primar chirurgie plastica si doctor in stiinte medicale, Clinica Dr. Cristian Nitescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.