Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Chirurgul estetician Vangelis Vasalos ne explica de ce trebuie evitat implantul de silicon pe sanii lasati si de ce este nevoie de lifting mamar concomitent cu implant de silicon.

Lasarea sanilor se produce atunci cand acestia au un volum prea mare sau cand exista o diminuare brusca a acestui volum. Aceste modificari apar in cazul sarcinii sau in cazul scaderii bruste in greutate.

„Procesul natural al imbatranirii face ca fermitatea sanilor sa scada, iar forma si consistenta acestora sa se modifice. In majoritatea cazurilor, procese precum nasterea, alaptarea, fluctuatiile in greutate, afecteaza consistenta sanilor, cauzand un grad mai mic sau mai mare de ptoza. In astfel de situatii, pielea se retrage, dar numai partial, neputandu-si recapata fermitatea dinainte si putandu-se reintinde oricand”, ne explica chirurgul estetician Vangelis Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva in cadrul Spitalului Medicover.

De ce nu este indicat implantul de silicon pe sanii lasati?

Implantul de silicon nu rezolva problema sanilor lasati atunci cand exista un grad important de ptoza. Aplicat pe un san care este deja lasat si actionand asupra unui tegument care este deja afectat, implantul de silicon va conduce, la un rezultat nedorit si in timp, la o ptozare si mai mare a sanilor.

„Capacitatea pielii de a se retrage partial este motivul pentru care atunci cand se aplica implant in sanii ptozati, in cateva luni de la interventie pielea se intinde in exces din cauza greutatii implantelor si sanii capata iar acelasi aspect de ‚lasati’", sustine chirurgul estetician Vangelis Vasalos.

Poti face femeile cu sanii ptozati operatie de marire de sani cu implant de silicon?

Femeile care se confrunta cu problema sanilor ptozati pot apela si la implantul cu silicon, interventia de lifting mamar si cea de marire realizandu-se in cadrul aceleasi sedinte.

Foto: implant mamar @ Shutterstock.com

Care este termenul de valabilitate al unui implant mamar?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: