Setari Cookie-uri

Evitati implantul de silicon pe sanii lasati!

Este gresita opinia conform careia implantul de silicon rezolva automat problema sanilor lasati ce prezinta un grad mare de laxitate.

„Ridicarea si marirea sanilor cu implant este calea optima pentru a obtine sani ridicati si marimea dorita. In aceste cazuri, pentru prevenirea lasarii sanilor care sunt deja ptozati excesul de piele din polul inferior este indepartat. Operatia de ridicare a sanilor cu implant se desfasoara in 2 etape: initial se introduc in sani implantele de silicon (umplere), se repozitioneaza aerola (ridicare), iar la final se indeparteaza surplusul de piele”, afirma chirurgul estetician Vangelis Vasalos.

Operatia se efectueaza sub anestezie generala intravenoasa, iar recuperarea este progresiva. Edemul si echimozele se retrag in 10-14 zile, timp in care se indeparteaza si firele.

Reluarea activitatilor zilnice usoare se poate face dupa 7 zile. Pacienta trebuie sa poarte o bustiera speciala timp de minim o luna, zi si noapte, iar purtarea sutientului cu sarma trebuie amanata cel putin 3 luni. Pretul unei astfel de interventii se ridica la suma de 4.000 euro.

Citește și:

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.drvangelisvasalos.wordpress.com sau www.metamorphosiscenter.ro.

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.