Setari Cookie-uri

Ce crede lumea despre marirea sanilor si care este adevarul

In ciuda faptului ca interventia de marire a sanilor este o optiune sigura si populara pentru femeile care doresc infrumusetarea aspectului bustului, o mare parte dintre acestea se lovesc de aceleasi intrebari si preocupari in ceea ce priveste augmentarea mamara.

Comunicat de presa

Vom afla astazi, de la chirurgul estetician Vangelis Vasalos, cate dintre temerile femeilor care si-ar dori sa recurga la o astfel de interventie sunt fondate si cate dintre ele nu au niciun argument stiintific.
Dr Vangelis Vasalos

Mit 1: Implantele mamare cresc riscul de cancer mamar

Este raspandita conceptia conform careia posesoarele de implante mamare sunt mai predispuse riscului de cancer mamar decat femeile care nu au astfel de implante.

Nimic mai fals! Cancerul de san este un motiv serios de ingrijorare pentru multe femei, insa toate studiile si cercetarile in domeniu demonteaza categoric acest mit, si acest lucru trebuie explicat foarte clar pacientelor noastre. Implantele mamare nu cresc riscul de cancer mamar!

Femeile cu implante mamare sunt supuse aceluiasi risc de a dezvolta cancer de san ca si celelalte femei”, ne explica chirurgul estetician Vangelis Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva in cadrul Spitalului Medicover.

Citește și:

Mitul 2: Implantele mamare afecteaza capacitatea de alaptare

Unul dintre cele mai comune mituri este cel conform caruia, dupa interventia chirurgicala de marire a sanilor, femeile nu vor mai putea alapta atunci cand vor decide sa devina mame.

Din nou fals! Femeile care sunt sanatoase si capabile sa alaptaze inaintea interventiei de marire a sanilor, vor putea face asta si dupa interventie, implantele mamare neafectand in vreun fel glanda mamara. La randul ei, alaptarea nu afecteaza implantele mamare. Explicatia consta in faptul ca pozitionarea implantului se face fie subglandular, fie submuscular”, a subliniat chirurgul estetician.

Mitul 3: Implantele mamare afecteaza rezultatul mamografiei

Un alt mit legat de interventia de marire a sanilor este ca implantele mamare afecteaza rezultatul mamografiei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.