Setari Cookie-uri

Ce crede lumea despre marirea sanilor si care este adevarul

In ciuda faptului ca interventia de marire a sanilor este o optiune sigura si populara pentru femeile care doresc infrumusetarea aspectului bustului, o mare parte dintre acestea se lovesc de aceleasi intrebari si preocupari in ceea ce priveste augmentarea mamara.

Acest mit este strans legat de cel privitor la cancerul mamar, si, de asemenea, va asigur ca este fals. De fapt, femeile cu implante mamare de silicon au tendinta de a obtine rezultate mai concise la mamografie, deoarece tehnica presupune raze X”, afirma chirurgul estetician Vangelis Vasalos.

Mitul 4: Femeile in varsta ar trebui sa evite implantele mamare

Exista acesta temere a femeilor cum ca, dupa o anumita varsta, interventia de marire a sanilor trebuie evitata.

Singurul factor de care depinde interventia de marire a sanilor este starea generala de sanatate a pacientei. In cazul in care pacientele sunt suficient de sanatoase pentru o interventie chirurgicala, atunci nu conteaza ca acestea au varsta de 20 de ani sau varsta de 50 de ani. Se pot obtine rezultate foarte bune la orice varsta”, ne explica Vangelis Vasalos.

Citește și:

Adevarul este ca tehnicile de plasare a implantelor si avansul tehnologic in ceea ce priveste tipurile de implant au facut interventiile chirurgicale de marire a sanilor mai sigure, mai usoare si mai populare decat au fost vreodata.

Dr. Vangelis Vasalos este de parere ca medicul estetician, ca specialist in domeniu, trebuie sa corecteze conceptiile comune eronate ale femeilor care doresc sau au nevoie de o astfel de interventie, insa se tem, dupa cum am vazut, din motive nefondate.

***

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.drvangelisvasalos.wordpress.com sau www.metamorphosiscenter.ro.

Foto: implant mamar @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.