Setari Cookie-uri

Alternative nechirurgicale la lipoaspiratie

Liposuctia este cea mai populara procedura de conturare a corpului si inlaturare a grasimii nedorite, la care apleaza atat femeile cat si barbatii care doresc sa obtina un contur mai suplu. Cu toate acestea, riscurile pe care interventia le implica, costurile, perioada de refacere si durerea determina multe persoane sa renunta la acesta metoda pentru a-si imbunatati infatisarea. Pentru acestea, speranta obtinerii unei noi linii corporale o reprezinta dietele minune, pastilele de slabit, lotiunile, cremele si solutiile nechirurgicale, motiv pentru care pierderea kilogramelor in plus a devenit o adevarata afacere.

Slabire prin electrostimulare:

Este instrumentul perfect de infrumusetare corporala ce poate dizolva grasimea corpului in orice zona s-ar situa aceasta. Se poate pierde greutate intr-un timp foarte scurt datorita modului in care se realizeaza stimularea. Aceasta este cea mai buna metoda de slabire ce mentine corpul intr-o forma fizica excelenta dupa ce s-a realizat pierderea kilogramelor in plus.

Un aparat de electrostimulare detine un anumit numar de electrozi care se monteaza pe corp cu ajutorul unor benzi elastice. Acesti electrozi, pozitionati dupa scheme specifice in functie de zonele care se urmareste sa fie lucrate, trimit impulsuri electrice stimuland musculatura. Un avantaj esential al tratamentelor de electrostimulare este faptul ca muschii sunt lucrati fara a se depune efort fizic, ceea ce le incadreaza in categoria de fitness pasiv. Doar 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 5-6 ore de fitness sau aerobic.

Citește și:

Intre beneficiile acestei terapii se numara eliminarea celulitei, redarea elasticitatii pielii, imbunatatirea circulatiei, cresterea tonusului muscular.
Aceste aparate nu pot fi folosite de catre persoanele care sufera de boli cardiace grave, cele care au tije metalice, femeile insarcinate sau care poarta sterilet cu fir metalic.

Liposuctia chimica cu colagenaza

Colagenaza este o enzima proteolitica – distruge proteinele, in special colagenu – prezenta in mod natural in organism. Un grup de oameni de stiinta au observat, intr-un experiment in care incercau sa distruga tesutul cicatriceal cu ajutorul colagenazei, ca acesta enzima topeste si stratul de grasime din zona unde s-a injectat. Deocamdata enzima se testeaza pe lipoamele umane (tumori benigne formate din tesut adipos). Principala ingrijorare ce priveste acesta noua tehnica o reprezinta nivelul de control asupra cantitatii de tesut adipos distrus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.