Setari Cookie-uri

Noul stilou injector pentru insulina, o salvare pentru pacienti

Stilourile injectoare (pen-urile) pentru administrarea dozei in trepte de jumatati de unitate asigura flexibilitate in atingerea dozelor de insulina, mai ales la pacientii tineri cu diabet zaharat.

Stilourile injectoare (pen-urile) pentru administrarea dozei in trepte de jumatati de unitate asigura flexibilitate in atingerea dozelor de insulina, mai ales la pacientii tineri cu diabet zaharat. JuniorSTAR a fost testat de persoane cu diabet zaharat de tip 1 (cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani), parinti si asistente medicale intr-un studiu necomparativ, efectuat la 167 de utilizatori de stilouri injectoare (pen-uri) din cinci tari europene1:

• 81% din pacienti/parinti si 86% din asistentele medicale au fost de acord ca dispozitivul este usor de transportat zi de zi, datorita greutatii sale reduse (aproximativ 34 grame)
• 98% din pacienti/parinti si 94% din asistentele medicale au fost de acord ca dispozitivul este usor de citit, datorita ferestrei mari de afisare a dozei si a cifrelor lizibile
• In plus, 91% din pacienti/parinti si 89% din asistentele medicale au fost de acord ca doza se selecteaza usor, datorita butonului de selectare a dozei care permite rasucirea inapoi intr-un singur pas, fara a se scurge insulina.
• Per ansamblu, 93% din participantii la studiu au fost de acord ca dispozitivul este usor de utilizat.

Citește și:

Numarul persoanelor diagnosticate cu diabet zaharat de tip 1 la o varsta tot mai mica este in crestere la nivel mondial2. Persoanele cu diabet zaharat merita sa beneficieze de un sprijin optim pentru a-si controla boala, astfel ca Sanofi si-a asumat angajamentul de a le oferi tinerilor care traiesc cu diabet zaharat tip 1 solutii eficiente si simplificate, reunite intr-un portofoliu vast de optiuni terapeutice, care include insuline cu indicatii bine stabilite, stilouri injectoare pentru insulina optimizate, sisteme inovatoare de monitorizare a glicemiei si sprijin personalizat pentru pacienti.

JuniorSTAR indeplineste cerintele standard ISO 11608-1 2012, trecand de toate testele pentru robustete si acuratete a dozei. Dispozitivul este comercializat in trei culori (albastru, rosu si argintiu), pentru flexibilitate si diferentierea insulinelor.

Citește și:

JuniorSTAR va fi disponibil in Europa si in Canada in 2014.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.