Setari Cookie-uri

Trucuri pentru a eficientiza o cura de slabire

Atunci cand vrem sa urmam o cura de slabire intalnim tot felul de obstacole greu de trecut: foamea, pofta, imposibilitatea de a urma un program, indulgenta fata de unele reguli stricte ale dietelor, sedentarismul etc.

4. Consumul zilnic de lichide

Pentru ca alimentele si nutrientii sa fie bine metabolizati si dealtfel ca metabolismul lipidic sa fie la cote normale consumul de lichide trebuie sa fie unul adecvat. De aceea se recomanda sa beti in fiecare zi aproximativ 1,5 litri de lichide, bauturi naturale, ceaiuri sau apa plata ori minerala decarbogazificata.

5. O zi pe saptamana

O zi pe saptamana, la alegere (de preferabil o zi mai putin libera, nu una in care petreceti cu familia la un gratar) sa consumati fie numai fructe, fie numai legume (sau alternativ, o saptamana in respectiva zi mancati fructe, urmatoarea saptamana consumati in acea zi legume). Acest obicei va ajuta sa va mentineti organismul departe de toxine, sa va intariti sistemul imunitar, sa va refaceti digestia si de asemenea va pastreaza tineretea si vitalitatea.

In final va voi aduce aminte de ceva mai putin placut mai ales pentru femei, si anume sportul. Incercati ca macar doua seri pe saptamana sa fie petrecute dupa un program de sport (alergare, mers pe jos, bicicleta, aerobic, inot etc).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.