Depaseste faza de platou din programul de slabire

Depaseste faza de platou din programul de slabire
Kudika
9 Iunie 2009

In orice incercare sanatoasa de a scapa de surlusul de kilograme apare la un moment dat o faza de platou caracterizata prin stagnarea greutatii la acelasi nivel. Astfel chiar daca dieta nu s-a schimbat si in continuare efectuati programul de exercitii fizice totusi greutatea dumneavoastra nu mai scade! Ce se intampla?

De aceea singura posibilitate de a trece de faza de platou consta in modificarea exercitiilor fizice.

Asadar, daca pana acum preferati exercitiile de forta, de acum in colo le introduceti si pe cele de rezistenta, de alergare si cu acestea veti incepe programul sportiv. Daca pana acum alergati, introduceti exercitiile de forta. Mai aveti ca varianta si inotul, insa chiar ma refer la inot, nu la balacirea in apa. Veti observa ca brusc programul sportiv devine obositor sau chiar organismul va refuza sa il execute, raspunzand cu o stare de rau. Nu va lasati indusi in eroare de aceste simptome ci continuati ceea ce v-ati propus.

Slabesc, dar cantarul arata mai mult...

Dupa perioada de platou si odata cu apropierea de greutatea ideala veti constata ca desi hainele par a fi mai largi, cantarul indica mai mult. Ce se intampla? Depozitele adipoase chiar scad in continuare, insa se depune masa musculara care desi este aproape inaparenta ca volum, catareste destul de greu. Asfel ca in perioada de asimilare musculara, chiar daca in continuare depozitele dumneavoastra de grasimi sunt in continua scadere, totusi este posibil sa observati pe cantar o usoara crestere. Pentru a va linisti puteti sa va masurati la cateva zile cu un centimetru de croitorie circumferinta taliei, a bratelor, a pieptului si a coapselor. In aceste zone se vede cel mai mult scaderea in... volum.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri