Setari Cookie-uri

Dieta specifica grupelor sanguine

1.87 (Ratingul specialistilor)

Pro

Asociaza alimentatia metabolismului bazal
Incearca clasificarea dupa caracteristici de grup sanguin
Este usoara
Varietatea alimentatiei
Are la baza alimente sanatoase

Contra

Nu prezinta suficiente studii
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

0 din 0 voturi

Suntem ceea ce mancam, dar ar trebui sa mancam ceea ce suntem. Fiecare grupa sanguina reprezinta un mesaj genetic cu origini in viata stramosilor nostri. Astfel ca nutritia oamenilor variaza in functie de grupa de sange pe care o mostenesc. O dieta astfel sortata asigura sanatatea persoanei respective, incetineste imbatranirea, combate problemele digestive si endocrine, ii asigura vitalitatea si sursa zilnica de energie etc. Este recomandat sa mancati conform bagajului genetic pe care il dobanditi. Dupa numai doua saptamani veti simti cum starea voastra de sanatate se amelioareaza.

“Suntem ceea ce mancam, dar ar trebui sa mancam ceea ce suntem.” Fiecare grupa sanguina reprezinta un mesaj genetic cu origini in viata stramosilor nostri. Astfel ca nutritia oamenilor variaza in functie de grupa de sange pe care o mostenesc. O dieta astfel sortata asigura sanatatea persoanei respective, incetineste imbatranirea, combate problemele digestive si endocrine, ii asigura vitalitatea si sursa zilnica de energie etc. Este recomandat sa mancati conform bagajului genetic pe care il dobanditi. Dupa numai doua saptamani veti simti cum starea voastra de sanatate se amelioareaza.

Pentru a afla care este alimentatia indicata in functie de grupele de sange cititi: "Alimentatia grupelor sanguine".

Cat de "buna" este dieta corespunzatoare grupelor sanguine?

Cititoarea noastra Baubau este cea care se intreaba cu privire la rezultatele reale ale unei astfel de diete: "Am auzit ca e o mare porcarie si ala care a facut-o nici macar nu era doctor? A tinut-o careva? Merge?"

Citește și:

Mkiss26 raspunde cu informatii din proprie experienta: "Eu o tin -nu chiar strict, dar respect in mare parte recomandarile- de cca 4 ani. Rezultatul e ca am slabit cca 8 kg fara sa ma infometez, sunt intr-o excelenta forma fizica si psihica, una peste alta sunt extrem de multumita de rezultate. Gresesti cu privire la cel ce promovat-o , este doctor, se numeste D'Adamo, doar cel ce a popularizat-o in romania este un actor: Gabriel Andronache. Am fost si eu reticenta la inceput, dar mi-am zis ca nu am nimic de pierdut daca incerc sa nu mai mananc margarina, zahar, prajeli, carne (ce deosebire esentiala vezi intre o bucata de carne si una de cadavru ? ) si alte prostii, ce am de pierdut daca de dimineata mananc fructe si peste zi multe legume, salate , paine neagra , orez brun, seminte si altele de acest gen ? Si am avut doar de castigat ! Sanatate !"

Citește și:

Gabrielleionescu considera ca nu este vorba despre o dieta, ci despre un mod de viata: "Nu este o dieta obisnuita, este un mod de viata. Eu am incredere in aceasta alimentatie, pentru ca desi suntem aparenti la fel, fiecare om(fiecare grupa de sange) are necesitatile lui. Daca stai un pic si privesti in jur vei descoperi ca prietena ta, parintii tai, cunostintele tale au diferite placeri culinare, acestea sunt raspuns ale necesitatilor organismului, nu doar simple mofturi.
Asta cred eu. "

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.