Setari Cookie-uri

Dieta specifica grupelor sanguine

1.87 (Ratingul specialistilor)

Pro

Asociaza alimentatia metabolismului bazal
Incearca clasificarea dupa caracteristici de grup sanguin
Este usoara
Varietatea alimentatiei
Are la baza alimente sanatoase

Contra

Nu prezinta suficiente studii
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

0 din 0 voturi

Suntem ceea ce mancam, dar ar trebui sa mancam ceea ce suntem. Fiecare grupa sanguina reprezinta un mesaj genetic cu origini in viata stramosilor nostri. Astfel ca nutritia oamenilor variaza in functie de grupa de sange pe care o mostenesc. O dieta astfel sortata asigura sanatatea persoanei respective, incetineste imbatranirea, combate problemele digestive si endocrine, ii asigura vitalitatea si sursa zilnica de energie etc. Este recomandat sa mancati conform bagajului genetic pe care il dobanditi. Dupa numai doua saptamani veti simti cum starea voastra de sanatate se amelioareaza.

Camiflorea ne invita sa citim mai multe despre aceasta dieta: "Dieta corespunzatoare poate fi studiata din cartea: "Alimentatia adecvata celor patru grupe de grupe sanguine" scrisa de dr. Peter J. D'Adamo. continutul cartii ilustreaza rezultatul cercetarilor a doua generatii de medici. Cele scrise acolo sunt absolut verificate stiintific. Nu stiu ce ai auzit tu, dar orice afirmatie e bine sa fie argumentata corect."

Voi ce parere aveti despre aceasta dieta? Ati incercat-o? Va asteptam sa ne raspundeti mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.