Setari Cookie-uri

Aerobic sau... dieta?

O intrebare pe care din ce in ce mai multe femei, dar si barbati, si-o pun consta in gradul de eficienta al dietei raportat la cel al aerobicului: care este alegerea cea mai buna pentru siluea?

O intrebare pe care din ce in ce mai multe femei, dar si barbati, si-o pun consta in gradul de eficienta al dietei raportat la cel al aerobicului: care este alegerea cea mai buna pentru siluea?
De pe urma execitiilor de aerobic se poate obtine intr-o faza initiala modelarea corpului, dar este mai dificil de obtinut o slabire accentuata intr-un timp atat de scurt.

"Daca nu tinem o dieta adecvata, dar mergem la sala in mod frecvent si facem exercitii de aerobic, putem slabi?" intreaba marylyn, in cadrul forumului de pe lumeaemica.ro.

Alexandra Tib: "Eu cred ca de pe urma execitiilor de aerobic se poate obtine intr-o faza initiala modelarea corpului, dar este mai dificil de obtinut o slabire accentuata intr-un timp atat de scurt. Tinand cont de efortul pe care tu il sustii, corpul tau are nevoi energetice mai mari si vei fi tentata la un moment dat chiar sa mananci chiar mai mult decat obisnuiai anterior. Cred insa ca pe termen lung putem chiar si sa slabim pentru ca efortul fizic ne readuce organismul la necesitatile standard si astfel vom fi tentate sa mancam mai putin dulce, si mai putin in general".

Citește și:

cryssy: "Faci aerobic pentru a te mentine in forma, si nu neaparat pentru a slabit. Ca sa slabesti, trebuie sa si respecti o anumita dieta indicata de specialistii nutritionisti si de persoane in masura sa-ti indice una, iar nu de cunostinte care vorbesc doar de dragul de a vorbi".

Iata si parerea unei alte utilizatoare de pe lumeaemica.ro: "Daca faci aerobic si sa nu tii cont de dieta, nu cred ca poti obtine niciun rezultat. In ceea ce priveste sanatatea corpului, cred ca conteaza mai mult dieta decat aerobicul. Daca doresti sa slabesti cu adevarat, incearca mai bine printr-o dieta sanatoasa si un program riguros al meselor (masa de dimineata cea mai consistenta, masa de la pranz -medie, iar cea de seara- usoara). Combinata cu exercitii de aerobic, dieta poate avea rezultate fabuloase."

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.