Setari Cookie-uri

5 alimente care intensifica arderea grasimilor

Preocuparea pentru alimentatie, regim ori dieta pentru eliminarea surplusului de kilograme devine din ce in ce mai intensa pentru tot mai multi oameni. Factorii care ne determina sa fim mai atenti la ceea ce mancam, cat si cand, nu constau doar in surplusul de kilograme si dorinta de a ne redobandi silueta, ci si in dorinta de a ne pastra sau inbunatati sanatatea.

Preocuparea pentru alimentatie, regim ori dieta pentru eliminarea surplusului de kilograme devine din ce in ce mai intensa pentru tot mai multi oameni. Factorii care ne determina sa fim mai atenti la ceea ce mancam, cat si cand, nu constau doar in surplusul de kilograme si dorinta de a ne redobandi silueta, ci si in dorinta de a ne pastra sau inbunatati sanatatea.

Pentru un regim echilibrat si care elimina cat mai rapid surplusul de kilograme fara a afecta sanatatea este necesar sa introduceti in alimentatia zilnica cinci alimente care intensifica arderile grasimilor.

5 alimente care ard grasimi

1. Merele
Fibrele care intra in componenta marului ajuta la reducerea colesterolului si la prevenirea unor boli cancerigene. Potasiul, un alt element continut de acest fruct, este un adjuvant in reglarea tensiunii arteriale, iar substantele nutritive antioxidante reduc riscurile aparitiei cancerului de colon si ficat. Bogate in vitaminele A, B1, B2 si C, dar si in substante nutritive, precum magneziu, fosfor, fier si potasiu, merele au numeroase beneficii asupra sanatatii noastre. In curele de slabire sunt ideale pentru ca actiunea lor antioxidanta detoxifica organismul si faciliteaza mobilizarea grasimilor din depozite, iar prin vitaminele continute favorizeaza metabolizarea lipidelor.

Citește și:

2. Ciupercile
Ciupercile sunt bogate in fibre si vitamine din complexul B: B1, B2, B3, B6 si acid folic, dar si acizi organici, saruri minerale, mai ales potasiu. Sunt alimente care contin foarte putine calorii. Proteinele ajuta la refacerea majoritatii structurilor celulare, iar vitaminele si mineralele intervin in reglarea metabolismului celular. In esenta, creste integritatea fiecarei celule, aceasta devenind mult mai putin sensibila diverselor atacuri exterioare favorizand totodata si imunitatea. Ciupercile au dublu rol in dietele pentru slabire: contin foarte putine calorii si accelereaza arderea grasimilor din depozite, intensificand metabolismul celular si cel hepatic.

3. Lactate
Laptele se caracterizeaza prin continutul bogat in proteine biologice de clasa I, foarte utile organismului, dar si capacitatii sale de a fermenta. Produsele lactate fermentate sunt foarte utile, fiind acrisoare si continand o flora bacteriana cu proprietati deosebite pentru sanatatea tractului digestiv. Astfel, lactatele au rolul de a reface tranzitul intestinal, de detoxifiere si totodata de a aduce organismului un aport de minerale, vitamine si proteine de cea mai buna clasa. Efectul lor asupra depozitelor adipoase este deosebit de intens, favorizand atat mobilizarea lipidelor cat si arderea acestora.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.