Setari Cookie-uri

5 alimente care intensifica arderea grasimilor

Preocuparea pentru alimentatie, regim ori dieta pentru eliminarea surplusului de kilograme devine din ce in ce mai intensa pentru tot mai multi oameni. Factorii care ne determina sa fim mai atenti la ceea ce mancam, cat si cand, nu constau doar in surplusul de kilograme si dorinta de a ne redobandi silueta, ci si in dorinta de a ne pastra sau inbunatati sanatatea.

4. Uleiul de masline
Uleiul de masline contine vitamine ca A, B1, B2, C, D, E, K, fier, acizi grasi nesaturati, saturati, , trigliceride, etc. Acesta prezinta numeroase beneficii asupra organismului pe care le puteti regasi in articolul: “La ce este bun uleiul de masline”. Insa unul dintre cele mai cunoscute efecte ale acestui ulei este acela de a reduce considerabil colesterolul “rau” din sange (LDL). Astfel, uleiul de masline devine un bun aliat in curele de slabire caci prin grasimile pe care le contine actioneaza pe toate mecanismele de micsorare a depozitelor adipoase: mobilizeaza lipidele din depozide, intensifica arderile si consumul acestora si inhiba depunerea lor la loc in depozitele celulare.

5. Rosiile
In special consumate proaspete, rosiile va aduc un aport important de viatmina A, C, calciu si potasiu. De asemenea rosiile contin si alte substante benefice pentru organism, oligoelemente si licopenul, pigmentul care le confera culoarea rosie. Acesta este un puternic antioxidant ce intensifica detoxifierea organismului si arderea grasimilor. Rosiile sunt benefice pentru sanatate ajutand la prevenirea aparitiei cancerelor, bolilor cardio-vasculare si totodata ajuta la mentinerea tineretii luptand impotriva ridurilor si avand efecte benefica asupra ochilor, parului, unghiilor si pielii. Nu in ultimul rand, aplicate extern la nivelul tenului, rosiile trateaza cu succes acneea.

Citește și:

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.