Setari Cookie-uri

Slabeste miraculos cu Dieta Sonoma

Dieta Sonoma este apreciata de spcialistii nutritonisti ca fiind un bun model pentru un stil de viata sanatos, fiind suficient de calorica, bogata in minerale si vitamine, insa totodata evitand alimentele nesanatoase, ca grasimile saturte, alimentele care cresc LDL-ul (colesterolul rau) sau cele cu un continut ridicat in zahar.

A doua faza a dietei

A doua faza a dietei dureaza pana cand atingeti greutatea dorita si este mult mai permisiva din punct de vedere alimentar decat faza de inductie. Este permis sa consumati aproape orice alimente pe care le introduceti treptat in dieta dupa perioada de indutie, mai putin acele alimente cunoscute ca avand efecte negative asupra sanatatii: mezelurile de orice fel, untul si margarina, lactatele grase, alcoolul rafinat, sucurile din comert, condimentele care nu sunt obtinute prin maruntirea legumelor si zarzavaturilor deshidratate, alimentele prepreparate (ca pop-corn-ul pentru microunde sau alte preparate pentru cuptor ori care nu necesita decat prajire), alimentatia fast-food, chips-urile, mancarurile prajite sau afumaturile.

Ulterior, dupa atingerea greutatii dorite, urmeaza faza de intretinere in care aveti voie la aceleasi alimente, dar portiile pot fi uneori mai mari.

Citește și:

Exercitiile fizice sunt obligatorii pe toata perioada dietei, dar si in faza de intretinere, adica mereu. Se recomanda ca minim 3 zile pe saptamana sa faceti miscare macar o ora.

Inainte de a urma orice dieta cereti sfatul medicului.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.