Setari Cookie-uri

Cum influenteaza alimentele viata sexuala

Viata sexuala este strict dependenta de stilul de viata, se sanatate si de numarul de kilograme. Astfel, unul din factorii principali care influenteaza sexualitatea si fertilitatea este alimentatia.

Ardei iute
Ardeiul iute contine capsaicina, o substanta responsabila pentru gustul iute al ardeiului care are efecte de stimulare a terminatiilor nervoase si de accelerare a pulsul si a proceselor transpiratiei. Ardeiul iute contribuie deasemenea la cresterea endorfinelor, fiind util impotriva stresului, depresiilor, aducand buna dispozitie si pofta de dragoste. Prin efectele sale la nivelul circulatiei sporeste cantitatea de sange care ajunge la nivelul organelor genitale, acestea fiind mai bine hranite si oxigenate.

vanilie Vanilia
Vanilia este cunoscuta de mii de ani ca fiind un puternic afrodiziac si un stimulator puternic al tonusului cerebral. Este folosita cu succes in aromaterapie, avand numeroase beneficii asupra activarii psihicului si a dorintelor sexuale. Puteti folosi in casa vanilia sub forma uleiurilor aromate sau a betisoarelor parfumate.

Citește și:

Ciocolata
Cunoscuta din antichitate ca licoarea zeilor, ciocolata creste tonusul cerebral, secretiile de endorfine si serotonine, substante care dau senzatia de fericire si voie buna. Totusi, pentru a scadea riscurile cresterii ponderale se recomand consumul ciocolatei negre.

Kiwi
Kiwi este fructul cunoscut ca fiind “pilua albastra naturala”, avand puternice efecte afrodiziace. Totodata kiwi este un fruct ce prezinta si alte beneficii pentru sanatate, cum ar fi cresterea rezistentei vaselor, imbunatatirea circulatiei, lupta impotriva cancerului, ajuta la buna functionare a tututuror celulelor din corp, mentine tineretea pielii si inhiba procesele de senescenta (imbatranire).

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.